Atsiliepimų anketa apie Šilalės miesto šventę 2022 m.

Maloniai prašome pateikti pasiūlymų dėl 2023 m. Šilalės miesto šventės organizavimo.

  1. Pušyne! Karuselės vaikams.
  2. Fejerverkai nereikalingi. Geriau jos metu atidaryti nauja veikla-vieta jaunimui, kad isgirstu daug zmoniu. Pvz: teniso, krepsinio aikstele, skate parkas, interaktyvi vietai ir pan. Smagu kai miesto sventes metu turi ka veikti ir mazas ir jaunas ir senas. Tuo paciu linkiu nepamirsti pusyno, graziausia vieta sventei!
  3. butu smagu kad atvyktu pokalbiui ar koncertui grupes kaip ba., tas ir t.t.
  4. automobiliu showoffas
  5. Štangos spaudimo konkursas Krepšinis
  6. Daryti labiau šokių pasirodymus ne dieną kaip buvo:) kadangi tiek šokėjams karšta, tiek patiems žiūrovams sedeti nėra gerai. + nebūna daug žmonių dienos metu, kai vyksta pasirodymai:))
  7. Kukliau, taupiau, bet daugiau nuoširdumo, nesuvaidinto gerumo, nenuperkamo sąžiningumo. Neužgožkit žmonių iš savo kaimų, miestelių, o jų yra nuostabių, talentingų ir daug vertesnių nei brangūs atlikėjai. Kokios nuostabios šokėjos, muzikantai, skaitovai, kūrėjai, menininkai, dainininkai....visų net neišvardinsi. Bet kodėl, jei nepriklauso partiniam, elitui jie neturi teisės pasirodyti ant scenos. Ar bijot , kad užstos kam saulę? Taip pat gaila, kad apmiręs sportas. Galėtumėt įtraukti žmones iš įvairių amžiaus grupių, negi taip sunku....juk ir stadioną puikų turim, tik nuolat tuščią.......
  8. Vaikams naujų pramogų reikia, kodėl negalima pakviesti burbulų dėdę su jo programa, galėtų būti kokios estafetės vaikams su minimaliais prizais, daugiau įvairių personažų vaikštančių po miestą. Padaryti kad ir kino seansą vaikams, bet ne seno filmuko, o kažką iš naujesnių. Galėtų būti atnaujintas virvės traukimo konkursas suaugusiems ir vyrų ir moterų komandoms. Vaikų diskoteka ar kažkas panašaus, ne su Šilalės rajono nuolatiniais Danisevičienės šokėjais, o tikra diskoteka ir t. t.
  9. Miesto parkelyje prie tvenkinio daugiau atrakcijų skirtų ir suaugusiems ir vaikams. Žinoma fejerverkai. Bei patruliuojantis ekipažas policijos prie tvenkinio. Vandens fontanas.
  10. Pasitikiu organizatorių išmone. Visada malonu - staigmenos.