Asmenų prašymų nagrinėjimo ir aptarnavimo kokybės vertinimo anketa

Jūsų pageidavimai, pasiūlymai, pastabos

  1. Puslapis neveikia????
  2. Laba.Gal galite atsakyti kodel vis dar neleidziate skrydziu i Jungtine Karalyste?Juk ten susvelnintas karantinas ir po truputi svelninamas.Daug seimu yra atskirtu,vaiku nuo mamu ir tevu.Daug kas istrigo tvarkydami reikalus su sistema.Aciu
  3. Laba diena, Teko pagelbėti sūnui, kuris gyvena kitoje šalyje legalizuojant dokumentus URM Legalizavimo skyriuje. Teko kreiptis keturis kartus, kad sutvarkyti dokumentus, suteikiančius teisę užregistruoti sūnui santuoką Taiwanyje ir Lietuvoje. Viskas būtų buvę gerai, jei ne aplaidumas darbuotojo, kuris legalizuoja dokumentus. Ant santuokos sudarymo įrašo kopijos (vertimo į anglų kalbą) nebuvo uždėtas legalizavimo registravimo numeris!!! 2019.12.20 dienos dokumentas, pasirašytas Gintaro Pečiukonio. Nusiuntus dokumentus į Taiwan konsulinį skyrių Rygoje, dokumentai buvo atmesti, kaip nesutvarkyti iki galo. Jie nebuvo tvirtinami, ko pasekoje buvo prarasta nemaža suma pinigų, nes sūnus, savo ruožtu, dokumentus turėjo vykti užtvirtinti į Japoniją, vadinasi nespėta dokumenų nusiųsti laiku, anuliavosi skrydžio lėktuvu bilietai. Į Latviją buvo siunčiami dokumentai per DHL kompaniją (yra šaknelės foto), kur buvo sumokėta 50€, nes buvo šventinis laikas gruodžio 23d. Esu lietuvos pilietė, kuri nusivylė tokios aukštos institucijos darbu. Noriu paklausti, kaip bus atlyginta finansinė ir moralinė žala, kurią patyrėme dėl darbuotojų URM Legalizavimo skyriaus aplaidumo. Pagarbiai, Daiva Riešutienė Tel. +370 698 49777
  4. Kad nelaimės atveju būtų teikiama kuo detalesnė informacinio pobūdžio informacija.
  5. Noreciau paprasyti kad svetaineje ne viskas veikia, skambinu kasdien ir skirtingu metu uzimta ir po kurio laiko atsijungia skambutis, visai neesu patenkintas tuom. aciu.
  6. Nezinau kas ten sedi pas jus uz tu stlu ir ryja kaip keules duona . Neimanoma prisiskambinti neimanoma uzsiregistroti internetu ??
  7. As manau, kad ministrui vertetu pazuireti i atsiliepimus apie Lietuvos ambasada Londone Google maps servise. Darosi toks ispudis, kad zmones atstvybeje arba perkrauti darbu, arba paprasciausiai ne dirba. Kaip patikrinti - pabandykit paskabminti ju telefono numeri +44 (0 ) 20 7592 2840 ir surenkti papildomai 111 ar 115, ar 211 ar 215.
  8. Sveiki, kreipiuosi dėl registracijos į generalinius konsulatus užsienyje tvarkos. Neseniai išvyko gyventi į JAV ir turime du mažamečius vaikus, kuriems kas du metai reikia keisti pasus. Kadangi JAV didelė šalis ir atstumai dideli, mums šiuo klausimu reikia skristi į Los Andželo konsulatą, bet deja labai sudėtinga yra reigstracijos į konsulatą tvarka - galima užsiregistruoti tik internetu ir tik tą patį mėnesį. Jei ketiname vykti gegužės mėnesį, tik gegužės pradčioje galime ten užsiregistruoti, o mums reikia įsigyti bilietus 4 asmenų šeimai (nes turime lydėti 2 ir 4 metų mažus vaikus), susirati nakvynę, susiderinti atostogas iš darbų, ir tai turime padaryti itin skubiai, nes neįmanoma užsiregistruoti iš anksto. Kodėl yra tokia tvarka ir kodėl negalima atidaryti registracijų 2-3 mėnesiams į priekį? Čia ne Lietuva, kur galima per dieną nuvykti iš vieno galo į kitą automobiliu. Net ir gyvenant Liuksemburge galėjome per dieną suvažinėti iki Briuselio ir sutvarkyti pasų reikalus vaikams, o dabar tai padaryti tampa sudėtinga dėl nepatogios registracijos į konsulatą tvarkos. Tokie dalykai turėtų būti patogesni ir lankstesni užsienyje gyvenantiems asmenims.
  9. Labai ilgas laikas sulaukti savo termino. Ir begalo ilgas laikas kol buna pagamintas Pasas uz sitokia kaina.
  10. Š.m. sausio 25 d. išsiunčiau el. laišką-prašymą adresu [email protected],kurį davė informaciją suteikęs darbuotojas, ir negavau iki šiolei nei patvirtinimo,kad gautas prašymas, nei atsakymo.Man tai labai svarbu. Manau ,kad eiliniai Lietuvos piliečiai neypatingai rūpi ministerijų ir ambasadų darbuotojams.