Apklausa dėl pietų poilsio l/d "Pušaitė"

Jūsų pastabos, mintys ir komentarai.

  1. Labai džiaugiuosi, kad apie tai kalbama, nes mano vaikas kartais vien dėl to pietų miego metu priverstinio pagulėjimo( nes niekada neužmiega) nenori eiti į darželį.
  2. Jei nemiegotu, su mano vaiku galima susitart, kad uzsiimtu vienas tyliai ( gal reiketu vienos kitos pastabos), bet ne daugiau nei valanda. Jei miegotu, tai uztektu valandos.
  3. Esu už pagarbų ir lankstų ugdymą... Ir miegamtiemsnir nemiegantiems turėtų būti sudarytos sąlygos
  4. Vaikui būtinas pietų miegas nes jis turi pailsėti.
  5. Esu prieš nemiegojimą. Jeigu dalis nemiegos, tai darys blogą įtaką miegoti privalantiems vaikams ir jie jausis nuskriausti, jog negali žaisti, o turi miegoti
  6. jei jau bus nuspręsta juos atskirti kas miega o kas ne, turi būti atsižvelgta ir tai, kad tie vaikai kurie iprastai miega pietų miegelio nebūtų viliojami nemiegoti, nes jei jie matys, kad kažkurie tai vaikai nemiega jie tikrai užsimanys nes norės žaisti. Retas vaikas nenori žaisti su vaikais. Šis dalykas manyčiau turėtų būti labai palaipsniui iki mokyklos kad joje atėjus jau nebemiegotu bet ne iškart kardinaliai nutraukus
  7. Vaikas manau turi tureti savo miego laiko tiek darželį tiek namuose kad vaikučio kūnas turi fiziškai ir emociškai pailsėti.
  8. Vaikas turi miegoti / gulėti / ilsėtis. Dažnu ar beveik visada užmiega visi. Pailsina akis, išsitiesia stuburas, nusiramina, o ir pamiega. Kas vakare gryžus iš darželio būna labai gerai - puikios nuotaikos. Tai aš esu tik už migdymą.
  9. Esu tik už miegojimą poilsio metu.
  10. man viskas tinka šiai dienai, nes kitas vaikas miegojo iki 7 metų, savo noru.