Apklausa dėl mažais kiekiais vietinei rinkai teikiamų pirminių produktų, išskyrus gyvūninius produktus, tvarkymo reikalavimų (AKTUALU SMULKIESIEMS IR VIDUTINIAMS ŪKIAMS)

Koks, Jūsų nuomone, turėtų būti per vieną sezoną pagaminamų ir patiekiamų rinkai lapinių daržovių ir šviežių prieskonių (špinatų, krapų, įv. salotų, ...) kiekis kilogramais, kuriam būtų tikslinga taikyti supaprastintus higienos reikalavimus?

  1. 100
  2. sutinku
  3. 15
  4. 50kg
  5. Kiekis pakankamas
  6. 100kg
  7. 300
  8. 200
  9. neribotai.
  10. 100
  11. 150
  12. 100 kg.
  13. 200
  14. 100 kg
  15. 200
  16. 700
  17. 300
  18. 200
  19. 300
  20. 500
  21. neaktualu
  22. 20
  23. 50kg
  24. 50 kg
  25. neturiu nuomonės
  26. 400-500
  27. 500 kg
  28. 500
  29. 600
  30. 400
  31. 400
  32. 300
  33. 300
  34. 400
  35. 300
  36. 400
  37. 300
  38. 300
  39. 500
  40. 400
  41. 400
  42. 700
  43. 400
  44. 500
  45. 300
  46. 400
  47. 500
  48. 800
  49. 500
  50. 300
  51. 500
  52. 300
  53. 200
  54. 400
  55. 700
  56. 300
  57. 300
  58. 900
  59. 500
  60. 700
  61. 500
  62. 500
  63. 600
  64. 700
  65. 700
  66. 600
  67. 400
  68. 500
  69. 200
  70. 500
  71. 1t
  72. 1000
  73. 800
  74. 400
  75. 400
  76. 500
  77. 800
  78. 1000
  79. 1000
  80. 1000
  81. 1500
  82. 10kg
  83. 200 kg
  84. 1000
  85. 1 tona
  86. 5000
  87. 50
  88. 100 kg
  89. 500
  90. 500 kg
  91. 900
  92. 500
  93. 20
  94. 100 kg
  95. 1200
  96. 900
  97. 1700
  98. 700-1100
  99. 2000
  100. 1500-2000