Apklausa dėl autobusų eismo tvarkaraščių ir maršrutų Riešės seniūnijoje.

Kokius turite pasiūlymus, pageidavimus dėl "Leilando" autobuso maršruto (Ateities st. - Riešė- Ateities st.) eismo tvarkaraščio ir maršruto pakeitimo?

  1. Mano manymu, yra daug vaiku kurie keliauja is rieses gimnazijos su 112 autobusu iki ateities stoteles, ir reikia moketi 2litus, manau jog reiktu padaryti 87 autobusa iki Rieses Gimnazijos ir kas 30-40minuciu. susilauksit tikrai daug padekos uz toki darba! Taciau 112 nepanaikinti o prat4esti iki Bendoreliu, kad 1h ar net 1:30 valandos vazinetu. Tikrai susilauksit daugiau keleiviu ir maziau nusiskundimu! Dekojame! :)
  2. Autobuso grafikas dažnai dubliuojasi su 87 autobuso grafiku, kas yra nelogiška. Galetų kursuoti kas valanda, t.y. 87 kas valandą ir 112 kas valandą. Abu vežėjai turėtų keleivių ir tvarkaraštyje autobusai kursuotų į Riešę kas pusvalandį. Manau tai butų priimtiniausia.
  3. Pratęsti maršrutą iki Bukiškių.
  4. Reiketu daznesnio reiso.
  5. Labai nepatogu vakare grįžti iš miesto namo, kai nuo ~18.30 (iš Ateities st.) yra pusantros valandos langas
  6. 1)Pageidautume, kad autobusas stotų tarpinėje stotelėje tarp "Žirgyno" ir "Mažosios Riešės" stotelių. Minėta stotelė net yra įrengta ( randasi kelio dalyje priešais Riešės tvenkinius), tačiau ten joks autobusas nestoja. Todėl Bendorių kelio gatvės gyventojams iki artimiausios stotelės - apie 1 km. Vaikams ypač žiemą tikrai nepatogu. Na, o pravažiuojančiam autobusui sustoti jau įrengtoje stotelėje būtų tikrai neproblema... 2) Aišku norėtųsi dar dažnesnio grafiko...
  7. paskutinis autobusas važiuoja labai anksti,bei maršruto ateities - riešė tvarkaraštyje labai didelis tarpas tarp 18:22 ir 19:50
  8. Pagerinti tvarkaraštį taip, kad 87 ir 112 autobusai nevažiutų beveik tuo pačiu metu o pvz. kad "tarpas" tarp jų būtų pusvalandis.
  9. Pagerinti tvarkaraštį taip, kad 87 ir 112 autobusai nevažiutų beveik tuo pačiu metu o pvz. kad "tarpas" tarp jų būtų pusvalandis.
  10. pernai po 6 pamoku vaikai sunkiai tilpdavo i autobusa. Galetu dazniau vaziuoti populiariausiu laiku: po 6 (13.40) ir po 7 pamoku (14.35) ir kai vaikai vyksta i burelius : 15 - 17 val., Labai nepatogus laikas ryte: autobusas i gimnazija turetu atvaziuoti 7.50 - 7.55