Apklausa apie pageidaujamas paslaugas VšĮ Naujosios Vilnios poliklinikoje

Jūsų pasiūlymai?

  1. Sutvarkykite pagaliau įvažiavimus į polikliniką, kad bent su vaikišku vežimėliu būtų įmanoma patekti pas gydytojus, į laboratorijas ir pan! Jei paskirtos kelios procedūros, pusę dienos išlaikyti ant rankų nevaikštantį vaiką neįmanoma! Užtikrinkite, kad gydytojai laiku ateitų į darbą!!!!! Užsiregistruojj 17 val, patenki su kūdikiu 18:30, nes gydytoja vėluoja po valandą į darbą!
  2. Geras apšvietimas.
  3. Kad būtų spalvingesnės sienos.
  4. Laukiamajame galėtų būti plazminiai televizoriai ir hi fi. Ir būtinai daugiau geriamo vandens.
  5. Gerinti poliklinikos ivaizdi,bei priemima klientu
  6. Sutvarkyti elektronini registracija pasimokyti gali bent is antakalnio poliklinikos. O pas jus niekas neaisku konsultantu nera
  7. Labai norėtųsi, kad vaikams būtų teikiamas prioritetas laukiant skubios pagalbos pas odontologą. Ir jei jau deklaruojama, kad skubi pagalba teikiama iki 19 val., tai norėtųsi, kad atėjus į registratūrą nebūtų teikiama informacija, kad Jūs pavėlavote, skubi pagalba teikiama iki 16 val.
  8. pagaliau pasiūlyti mažiesiems pacientams mokamus skiepus nuo meningokokinės infekcijos, kol sulauksim nemokamų pagal ministro pažadus
  9. Siulai vyresnes kartos medikams ismokti Valstybine kalba! Registraturos darbuotojos nemandagios(ne visos, bet dauguma). Truksta mamos-mazylio kambario. Suaugusiu ir vaiku poliklinikoje nera kur perrengti, pamaitinti kudikiu. Prie 406k, kur vyksta kudykiu mankstos truksta vaiko vystymo stalo! Gydytojai Vitlipienei jau senai i pensija! Labai nemaloni ir atgyvenusi daktare, netaktiska!
  10. Uzsiemimai vandenyje labai butu gerai.