Aktualiausios Ariogalos miestelio temos

Kokias temas reikėtų nagrinėti viešai (parašyti straipsnį ir publikuoti rajono spaudoje)?

  1. kodėl Ariogalos parke nėra šiukšliadėžių... :)
  2. darbas. jei gyvena vienkiemi ar kaine kaip eit i darba ??? birza sako eik. kaip ?? ziema sniego iki keliu pavasari nuo sniego patvinsta rudieni nuo lietaus. vyram lig yra darbo lentpjuvej o moterim ?? fabrikai sako metu patirties reikia.is kur ?? tai ka dirbti ?? ai melzejom.o jei turi trauma sedima darbo ka ?? neskaitant pardavejos darbo nes negaliu bendraut.darbo beda visose mazuose miesteliuose.
  3. Laba diena.Butu idomu,kad aprasytumete uz renginius atsakinga asmeny,kodel musu mieste nevyksta kokios sventes,o jie zmones nori kanors surengti negauna leidimo is savivaldybes,idomu butu zinoti,ka veikia uz tai atsakingas asmuo ir uz ka ji gauna atlyginima.
  4. 0
  5. Mano manymu vienas svarbiausiu dalyku yra tai kaip islaikyti jaunima Ariogaloje ir kaip sukurti daugiau veiklos (galbut nemokamos) mokiniams, gal but daugiau sportinines ar menines veiklos.
  6. daugiau pozityvumo, grozio spaudoje, o ne tik politines zinias bei marazmus apie politika ir politikus. Rajono spauda perpildyta viesos pasaipos bei kelia pesimizmo uzuomazgas i virsu
  7. Parašyti straipsnį apie Ariogaloje padarytus gerus darbus, susivienijimus, visokiausius renginius.
  8. Kodel nera siuksliudeziu parkuose ar siaip ant gatviu? Juk jei jos butu, Ariogaloje apmazetu siukslintoju. Tai tik komentaras, bet zmones... Ju tikrai reikia.
  9. norėčiau interviu su žymiais, nusipelniusiais ar šiaip žmonėmis, apie kuriuos daug kalbama :)
  10. Jaunimo aktyvumą, veikla, organizacijas ir pan.