„Žaliojo maisto“ restorano „RawRaw“ žinomumo gerinimas"

Sveiki! Esu Vilniaus Kolegijos, verslo vadybos fakulteto trečio kurso studentė. Rašau baigiamąjį darbą tema „Žaliojo maisto“ restorano „RawRaw“ žinomumo gerinimas“. Maloniai prašau atsakyti į anketoje pateiktus klausimus. Jūsų atsakymai padės man surinkti duomenis baigiamajam darbui, nustatyti „žalio maisto“ restorano žinomumą bei Jums tinkamiausius būdus jo žinomumui gerinti. Anketa yra anoniminė, o gauti rezultatai bus panaudoti tik tyrimo tikslams. Prieš atsakydami galite apsilankyti adresu www.rawraw.lt :) Ačiū už atsakymus!:)
Rezultatai yra viešai prieinami

1. Dažnai lankotės viešojo maitinimo įstaigose?

2. Propaguojate sveiką mitybą ir domitės sveiko maitinimo įstaigomis?

3. Kas Jūsų nuomone yra „žalio maisto“ restoranas?

4. Ar esate ką nors girdėję apie „žalio maisto“ restoraną“ „RawRaw“?

5. Iš kur Jūs sužinojote apie "žalio maisto" restoraną? (galimi 2-3 variantai).

6. Ar spaudoje, televizijoje, radijuje, viešojoje erdvėje skelbiama įmonės reklama įtakoja Jūsų apsisprendimą joje apsilankyti?

7. Kaip manote, ar restoranas pakankamai dėmesio skiria reklamai?

8. Kuri reklamos skleidimo priemonė Jums tinkamiausia (veiksmingiausia) gauti informacijos apie maitinimo įstaigą? (galimi 2-3 variantai).

9. Kurią spaudos rūšį pasirinktumėte skaityti naujienoms apie „žalio maisto“ restoraną?

10. Domitės "žalio maisto" naujienomis restorano internetiniame puslapyje?

11. Kaip vertinate vietą, kurioje įsikūręs restoranas?

12. Koks restorano darbo laikas Jums tinkamiausias

13. Ką manote apie restorano aplinką?

14. Kurią iš paminėtų sveiko maisto įstaigų pasirinktumėte?

15. Jūsų nuomone kainos restorane yra?

16. Jus tenkina restorano “RawRaw” patiekalų asortimentas?

17. Įvertinkite restorano „RawRaw“ asortimento įvairovę: pažymėkite Jūsų atsakymą atspindintį skaičių (1 – blogai, 2 – patenkinamai, 3 – vidutiniškai, 4 – gerai, 5 – l.gerai).

12345
užkandžiai
salotos
šaltos sriubos
pagrindiniai aptiekalai
šilti patiekalai
desertai
gėrimai

18. Ar Jūs norėtumėte, kad restorane prie patiekalų būtų siūlomas vynas, alus?

19. Įvertinkite ar restorane siūlomų patiekalų ir paslaugų kainos atitinka kokybę? (pažymėkite Jūsų atsakymą atspindintį skaičių: 4 – kainų lygis vidutinis, kokybė aukšta; 3 – kainų lygis vidutinis, kokybė vidutinė; 2 – kainų lygis vidutinis, kokybė žema; 1 – kainų lygis žemas, kokybė žema).

20. Kokioje restorano rengiamoje veikloje dalyvautumėt?

21. Jūsų veikla?

22. Jūsų mėnesio pajamos?

23. Jūsų amžius?

24. Jūsų lytis?