"Ugnies amžius" atranka - kopija

Aprašykite apie save

  1. a
  2. Aš Deivydas man patinka minecrraft ir fortnite
  3. Mėgstu kompiuterinius žaidimus,.
  4. awdawdaw
  5. Esu ramus gebu sutvardyti pykti ir labai nemėgst patyčiu
  6. Esu suvalkietis. Gyvenu Marijampolės rajone. Turiu ūkį kuris priklauso tėvams, bet aš jį prižiūrau. Minecraft žaidžiu kasdien, nes kitokių žaidimų nenoriu arba jie man nepatinka. Mano mėgstamiausi statybiniai statybiniai blokai yra: akacijos medis, beržo medis bei sniego blokai. Aš šitą serverį pasirinkau, nes čia yra rasės ir tarp jų vykstantys karai. Nesusidarykite apie mane klaidingos nuomonės, nes aš mėgstu kariauti. Dar mano svajonės tapti lietuvių kalbos mokytoju.
  7. labai myliu minecrafta siaip dar nenusipirkou jo bet fake nuhakinta turiu tai jo siaip man patinka miegot ilgai ir valgyt duona su ketchūpu tai tiek
  8. ėgstu domėtis įvairių motociklų detalėmis, nes planuoju užaugęs tapti mechaniku, dirbti prie motociklų arba kitų transporto priemonių. Kol kas suprantu nevisai daug, nes šiuo dalyku pradėjau domėtis gan nesenai, gal būt tik mėnesis, bet manau, kad greitu metu išmoksiu pagrindinius dalykus, informaciją kuri yra reikalinga norint tapti mechaniku. Pats kaip žmogus esu ganėtinai draugiškas, malonus bei mandagus. Nedažnai iš manęs išgirsite atsakymą, kai jūs prašysite pagalbos - Ai, palauk, dabar tingiu, neįdomu su tavo tais pagalbų prašymais, ne - to nėra niekados. Esu žmogus tikrai geranoriškas bei nepiktavališkas, niekados žmogui neatsuksiu nugaros, kai jis prašys pagalbos, nes aš esu padedantis žmogus. Apie kitas savybes neišsiplėsiu, o jas tiesiog surašysiu, nes jos visiems aiškios bei suprantamos : komunikabilus, mąstantis, protaujantis, pozityvus, pavyzdingas.
  9. Patinka žaisti minecraft.Gerai mokinuosi. Mėgstu skaityti knygas.Aš nesipykstu,kulturingas,nesikeikiu,gražiai bendrauju su kitais,draugiskas.
  10. Komunikabilus, draugiškas, neutralus žmogus.