"Piratinė" programinė iranga

Komentarai

  1. Posts like this brghiten up my day. Thanks for taking the time.
  2. Mokėti krūvą pinigų ir negalėti dirbti? Jau geriau atviras kodas, kurį naudoju jau 10 metų.
  3. viska apie karves zinau
  4. piratines prigramos buna pigesnes, o legalios brangios
  5. Naudoju Linux.
  6. naudojam openoffice
  7. durnesnės anketos dar nemačiau
  8. Naudoju Suse/Linux 11.0
  9. net ir nezadu pirkti,aciu tiems kurie padeda"nusipirkti" NEMOKAMAI.
  10. Dauguma programines yrangos su kurie esame ismoke dirbti yra mokama ir eiliniam zmogui neprieinama kaina beto jiems neverta leisti keliu simtu litu programinei yrangai kuri yra nesilietuvinta (p.s. man tai netrugdo) ir nera taip daznai naudojama kaip antai MS Office mokyklose mokoma butent su ja ji nera pigi ir taip tarm namu vartotoju taip daznai naudojama kaip ofisuose. Beje nemanau kad ir esant prieinamoms kainoms dauguma pereis prie orginaliu versiju nes... "Kam moket jei tai gaunu dykai".
  11. Pastaruoju metu stengiuosi siųstis kuo mažiau nelegalios programinės įrangos. Vis dažniau perku žaidimus parduotuvėse.
  12. ;)
  13. Mokymo įstaigos (ne tik mokyklos, bet ir universitetai, įvairūs kursai ir t.t.) bei darbdaviai tiesiog pripratino mus dirbti tam tikra programine įranga. Jeigu yra galimybė ją gauti veltui - kam mokėti pinigus?
  14. tiek neuždirbu lietuvoj,kad leisčiau nusipirkti.
  15. lietuvos žmones neuždirba tiek,kad pirkti legalios programos
  16. nera
  17. truksta žodžiu
  18. cia ir durniui aisku kad beveik pas visus viskas piratiska
  19. Pačių lietuvių sukurta produkcija itin dažnai neišlaiko kainos ir kokybės santykio.
  20. piratines programos padeda kovoti su korporacijomis ir suteikia pasirinkimo teise.....
  21. tiesiog man greciau atsiuncia negu as nueinu ir parduotuve ir nusiperku
  22. Jums turėtų būti gėda pateikti tokio žemo lygio anketą. Padarykite ją be gramatinių, rašybos, stiliaus klaidų. Apgailėtina. Rezultatai niekur nebūtų užskaityti, jeigu pateiktumėte tokio lygio anketas.
  23. Piratavimo nepateisinu,bet kai kainos neatitinka uzdirbamu pinigu.......
  24. Esant dabartiniams atlyginimams, įpirkti programinę įrangą NEĮMANOMA, o nemokamokamos alternatyvos neapima visų sričių.
  25. PRogramine iranga labai greitai sensta, firmos labai konkuruoja kas savaite pasiulo nauju funkciju, kurios is tikro naudingos, negi pirksi kas menesi vis ta pacia programa
  26. hip hop uraĄ
  27. Žinau, kad blogai, bet ir pinigų gaila, ir kartais yra paprasčiau susirasti piratinę programą internete, nei sukti galvą mąstant, kur galėčiau ją įsigyti.
  28. Geria Vista pirksiu, bo uzkniso but piratu:)
  29. nu tox ne mano amziui pritaikytas quizas
  30. dar ko
  31. Mano visos programos piratinės arba freeware. Windows ir tie piratiniai nucrack'inti :) Manau pas visus tokia pati situacija. Lt žmonės tikrai tiek dar neuždirba, kad leistų sau laisva ranka mėtyti pinigus už programas. Viena prog. nuo 20-50 eurų. Paduginam, kaip man, iš 30 ir jau baugu darosi. O kur dar Windows ir Office, PhotoShop, Audition, Corel ir Autocad?? Bankrotas...
  32. -
  33. Neblogai visai :) hm
  34. Nelegaliu programu beveik nenaudoju, nes kompa pirkau su legalia iranga
  35. kas tos piratines programos???
  36. Kas per nesamone su tuo legalizavimu, tegu padaro pirmiausia prieinamas kainas, paskui diskutuoja del legalizavimo.
  37. siaip viskas norma, betm kartais tenka su piratinem prasidet gan nabloga apklausa
  38. gera anketa
  39. ka ash galiu pasakyt. tikrai, lt neipirks originaliu programu ir ash nekaltinciu netgi tu, kurie ir albumus siuncias ish ineto. kokia ishvis shios uzhklausos ideja?>patikrint kiek nelegalus mes esam?kiek investiciju lt vyriausybei reik ipumpuot, kad tai dingtu?visa esme yra tame, ar verta? kas pasikeis ish tu anketu? klausymai suformuluoti taip, kad betkokiu atveju gausi "jiem" atitinkama ir patenkinama rezultata. jei kiek mastai - tikrai atrasi klausimu, kuriu noretum paklaust arba uzhpildyt anketa, kad atspindetu realybe....bet...nerasi....Labai gaila, kad lt seka kitu didzhiuju valstybiu pavyzdzhiu ir kreipia demesi kaip susirink daugiau mokesciu ir panashiai... ei tie musu "ishrinktieji" kiek mastytu, matytu, kad musu gimtine daug auksciau gobshumo, pataikavimo, dviveidystes, aklo pasekimo. musu krashtas visad buvo (ir tiuosi liks) pasididzhiavomo tashku. Gal uzhteks aklai sekt kitu nuorodom,gal uzhteks "ponai" vien galvot apie savo "neishmokas" ir skolas - didzhiausia jusu skola yra zhmines, kurie gyvena shioje valstybeje, ir tikisi sulaugt "geresniu laiku".......................
  40. visi taip daro:)
  41. as be komentaru
  42. keblus klausimas del tu piratiniu programu. siaip kam leist pinigus jei internete per 10 min gali susirast pilnai "nulauzta" programa ir ja naudotis i sveikata. bet tik yra problema - tu programu naudojimas teisiskai yra ne kas kita kaip vagyste!
  43. Siaip smagu tureti legalia programa, taciau tikrai gaila tiek joms leisti pinigu, kai gali gaquti nemokamai.
  44. Siulau Lietuviu programine iranga pirkti o uzsienieciu crackinti. Kam cia pinugus nerealius atidvineti. "Pirk preke lietuviska!"