„Nėštumo kalendorius“ (NK) ir "Kūdikio dienoraštis" (KD). Jūsų rekomendacija ir atsiliepimas ⬇️⬇️⬇️ ŽEMIAU ➂ KLAUSIMAI

1. Jūsų rekomendacija apie "Nėštumo kalendorių" (NK) ir / ar "Kūdikio dienoraštį" (KD)

  1. Man labai patinka Jūsų šis leidinys. Laukiuosi jau antrą kartą, todėl buvau jau susipažinusi iš anksčiau. Pirmą kartą man padovanojo Krikscioniskuose gimd.namuose, kurie rūpinosi mano nėštumu. O ši kartą neturėjo leidinuko nei mano šeimos klinika nei genetikos centre kur lankiausi. Ieškojau visų būdų kaip įsigyti ir atradau fb 😁
  2. Labai patinka leidinys! Jį turėtų gauti arba turėti daugiau informacijos, kur ją galima įsigyti, kiekviena būsima mama. Galbūt net turėtų dalinti gydytojai prižiūrintys nėštumą. Daug vertingos informacijos vienoje vietoje. Pati netyčia atradau interneto platybėse. Rekomenduoju!
  3. Glausta, konkreti informacija labaai mielas wpipavidalinimas. Mėginukai ir kiti priedai labai apgalvoti ir reikalingi.
  4. Taip, rekomenduočiau kitai planuojančiai nėštumą ar besilaukiančiai. Kalendoriuje viskas išsamiai ir tuo pačiu glaustai aprašyta, kas susiję su nėštumu.
  5. Taip, rekomenduočiau jį savo draugei ir ypač besilaukiančiai pirmą kartą.
  6. Patiko nėštumo kalendorius. Labai daug naudingos informacijos, spalvingas, patogus formatas.
  7. Nėštumo kalendorius labai patiko! Labai nustebau gavusi ir duag meginukų, papildomų informacinių leidinukų. Labai ačiū! O kalbant apskritai apie pačią knygutę - informacija pateikta labai aiškiai, suprantamai ir jos tikrai labai daug bei naudingos. Net neverta pirkti didžiausių kalendorių knygynuose :) Labai dėkoju dar kartą! Sėkmės :)
  8. Kadangi jau buvau susipažinusi, nes turėjau 2019m leidini, gydytoja davė pildydama nėsčiosios kortele. Labai norėjau įsigyti būtent šių metų leidinį, kadangi yra labai patogus kalendorius viduje. Pats nėštumo kalendorius labai patiko, daug naudingos info ir patarimų. Labai faina jog yra gale kraitelio sarašas.
  9. Taip leidinys patiko, protingas informacijos pateikimas, naudingi patatinai naujoms mamoms.
  10. Leidinys (NK) tikrai patiko, užsakiau jį ir artimai giminaitei dovanų. Patiko kasmėnesinis ir kassavaitinis vaikelio raidos aprašymas. Taip pat labai aktualūs buvo patarimai dėl kraitelio ir informacija apie gimusį kūdikį, moters kūno pokyčius, emocijas. Kadangi buvau pirmakartė, visa pateikta infomacija buvo ne tik įdomi, bet ir labai naudinga. Dabar skaitysiu KD.