"Lygiausia darbovietė" 2016 (Laimėk lėktuvo pilotavimo pamoką)

11. Kodėl jūsų darbovietė yra/nėra socialiai atsakinga?

  1. nes mus kaip juodaodzius musa su dirzu ir botagu
  2. yra socialiai atsakinga, nes visada atsižvelgia/stengiasi padėti darbuotojams kurie turi vaikų
  3. Darbovietė yra socialiai atsakinga, stengiasi atsižvelgti į šeimas turinčius darbuotojus
  4. Susidūrėm su šia ligonine norėdami paremti . Susitikus su kolektyvu supratome, kad tai vieta , kur lyčių lygybė suprantama aiškiai ir dalykiškai, nereikia aiškinti , kad yra smurtas priš moteris, o netgi gavome daugiauinformacijos iš profesionalų gydytojų, kurie susiduria su problema tiesiogiai.
  5. Man patinka čia dirbti ir nesigilinu ar mes šaunūs ar lygūs ar blogiečiai
  6. Mūsų įmonė aukštos kultūros, kuri įtakojama motininės kompanijos, dirbantis žmonės išsilavinę ir atsakingi
  7. ATSAKINGA :P
  8. Darbovietė yra socialiai atsakinga, nes įmonės direktorius labai malonus ir atsakingas bei visuomet atsižvelgia į prašymus, pastabas, pasiūlymus. Nėra problemų dėl atostogų, visuomet galima susitarti palankiu darbuotojui metu. Moterims nėra problemų dėl nėštumo atostogų, galima grįžti į tas pačias pareigas. Kolektyvas vyriškas tačiau labai mandagus, vyresnis ar jaunesnis žmogus- kiekvienas elgiasi su kitu kaip sau lygiu. Laiku mokamas atlyginimas
  9. Darboviete yra socialiai atsakinga, nes rupinasi kiekvieno darbuotojo gerove, darbo grafika derina pagal poreikius, aktyviai uzsiima teambuildingu, rengia profesinius mokymus.
  10. Nes ji kuria jaukia atmosfera tarp visu darbuotoju, stengiasi surengti renginius per kuriuos galime geriau pazinti vienas kita.