"Lygiausia darbovietė" 2014

31. Kodėl jūsų darbovietė yra/nėra socialiai atsakinga?

  1. Mano darbovietė yra socialiai atsakinga
  2. Nes mūsų įmonę įkūrė viena šeima Vokietijoje ir ta pati šeima vis dar ją valdo, todėl niekada neskirsto vyrų ar moterų, vyrauja tolerancija vieni kitiems
  3. Įmonė,kurioje dirbu skiria daug dėmesio regionui.Jau 8 metus veikiantis labdaros fondas įmonės gaminiais ir kitokia parama aktyviausiai remia Marijampolės gyventojus.Įmonės iniciatyva įkurtas jaunimo krepšinio klubas,verslo praktinių įgūdžių mokymo forma. Įmonėje yra vertinami daruotojai,už atsakingą ir produktyvų darbą darbuotojams yra atsidėkojama.Darbo kolektyvas suorganizuoja keliones,kuriose gali dalyvauti, bet kuris darbuotojas,įmonė kelionėse vaišina savo produkcija,kompensuoja kelionės išlaidas.Darbuotojais pilnai pasirūpinta atvykimu ir išvykimu iš darbo.Pabrėšiu,jog darbuotojai gyvena 20 ir 25 km.spinduliu aplink Marijampolę.Darbuotojų pietumis ir vakariene pasirūpinama pilnai.Darbuotojam yra puiki galimybė tobulėti,įmonėje darbuotojamuž ilgametę patirtį mokamas priedas už stažą.Įmonė sparčiai plečia savo veiklą,taip stiprindama darbo rinką prisideda prie naujų darbo vietų kūrimą.
  4. Todėl, kad darbovietei rūpi darbuotojas
  5. sunku pasakyti
  6. Vadovai visada išklauso darbuotojo bėdas. Atsižvelgia į prašymus sudaryti darbo grafikus tinkančius darbuotojui. Stengiasi, jog kiekvienas įmonės narys jaustųsi patogiai ir saugiai :)
  7. -
  8. Gimnazijoje dirbama su mokiniais, kas skatina būti socialiai atsakingais
  9. todel kad tai patikima firma
  10. Niekam tai nerūpi