Ar tikslinga naikinti valstybinių miškų medelynus?

Taip pat kviečiame Jus pareikšti savo nuomonę ir poziciją dėl šio klausimo komentaru

  1. Generalinė miškų urėdija,Dzūkijos miškus nori paversti smėlio kopomis.
  2. Lietuvoj ir taip trūksta darbo vietų, jau valdžia baigia sunaikint Lietuvą.
  3. Jei medelymas dirba pelningai, tai nėra logikos jį uždaryti ir panaikinti darbo vietas bei visa medelyno infrastruktūra (pastatai, laistymo sistemos, padargai ir t.t) ilgainiui sunyks ir liks beverčiai, urėdijos investavusios į medelynus patirs tik nuostolius...
  4. Kiekvienam žmogui turi būti galimybė arčiau namų įsigyti vietinių sodmenų savo miškui ar namų valdai apsiželdinti, kad nereikėtų važiuoti į kitą Lietuvos galą ar į Lenkiją.
  5. Kiekviename rajone reikalingas medelynas ne tik urėdijos miškų želdymui, bet ir nuosavų miškų savininkams.
  6. Pirmiausia, žmonės liks be darbo. Visų antrą, tegu užsiima svarbesne veikla, nes kaip matau valdžia sugeba tik sunaikint, panaikint, uždaryt, o ne kažką kurt...
  7. nepritariu visiskai.sodinukai gerai auga,medelynas dirba nenuostolingai..nesuprantu kodel turi ji uzdaryti.
  8. Nebus medylyno, nebebus ir miško. Kaip žinoma, Lietuvoje labai daug išpjaunama medžių. Varėnos rajone Matuizose miškas vos ne kaip šachmatų lenta. Prieš 6 metus dar miškas atrodė kaip miškas, ir niekas čia neatsodino. Varėnos Glūko giria iš vis baisiai atrodo. Pats sodinau medelius ir ten kaip po karo atrodo. Miškas net hektarais iškirstas vietomis. Man net širdį suspaudė. Jeigu taip ir toliau tai po 10 metu bus tik krūmai ir kelmai.
  9. Priėmus šį įstatymą, bus prandamos darbo vietos, tai pat, Varėnos rajone nebeliks medelynų, ko pasekoje sumažės atsodinamų miškų.
  10. Turint savo medelyną yra galimybė bet kada išsikasti sodmenis ir visą laiką bus mažesnė savikaina.