Žindymas ir ne tik

Jūsų komentarai ar įspūdžiai, kuriais norėtumėte pasidalinti

  1. labai neinformatyvi anketa, blogai sudarytas klausimynas, atsakymai nereprezentuos nieko.
  2. žindymas vienas nuostabiausių dalykų po vaiko gimimo ką gali duoti mama. tai ryšys su vaiku, paslaptis abiems gyvybiškai reikalinga!
  3. Krūtys, kaip organas, skirtos žindymui, o ne liemenėlės užpildymui :D
  4. dar belaukdama savo vaiko zinojau,kad maitinsiu pati. Daug domejausi,skaiciau tinkama literatura.Ir man pavyko! zinios plius kantrybe raktas i sekme
  5. jei tik nėra rimtų kliūčių natūralus vaikučio žindymas yra labai svarbus etapas. O dėl žindymo viešose: tai yra labai asmeniška ir intymu, dėl to nereikėtų to daryti perdaug atvirai. Galima prisidengti ar pan. ir taip niekad nesukelsi pasipiktinimo ar žeidžiančių komentarų
  6. Zindymas-tai mamos reikalas,todel jokie komentarai negali padaryti kazkokios itakos
  7. -
  8. neteko zindyti viesoje vietoje. bijojau kad lauke neperpustu kruties, o prekybos centre pilna vietu mamos su kudikiais. tik reikia paderinti laika maitinimo ir nereikes viesai traukti kruti prie visu.
  9. Nei palaikymo, nei kritikos dėl žindymo nesulaukiau, o ir nelaukiu, nes žindyti ar ne tai tik šeimos reikalas. O specialios vietos žindymui reikalingos tik dėl patogumo vaikui ir mama ( vaikui pvz. dėl ramios aplinkos, o mamai pvz dėl neprisidengimo). Aš žindydama viešoje vietoje prisidengiu ir tai darau dėl savęs ir dėl aplinkinių (manau yra žmonių, kuriuos žindymas trikdo)
  10. Norint žindyti, svarbu pačios nusiteikimas. Jei tvirtai žinosi, kad tai svarbu tavo vaikeliui ir tau pačiai, jokie komentarai, neigiami žvilgnsniai ar kažkas panašaus nebus baisūs.