Veganiškų produktų paklausa Lietuvoje

Kokie maisto produktai Jums yra itin svarbūs ir reikalingi? (pažymėkite visus atsakymus, kurie tinka)

  1. Visos darzoves ir vaisiai
  2. Žalias maistas
  3. valgomi daigai
  4. švieži, kuo mažiau apdoroti vaisiai ir daržovės
  5. Visiškai nesvarbūs.
  6. Aiškumo dėlei pažymėsiu (gal jums bus naudingas toks papildomas komentaras), kad mano atveju atsakymai į anketos klausimus yra tokie, nes maitinuosi natūraliai, "gyvai":. Kitaip vadinant - žaliavalgiškai. Tik augalinės kilmės ir gryname "stovyje" - vaisiai, daržovės ir sėklos/riešutai. Todėl jokie pagaminti produktai man tiesiog nereikalingi. Nebent retkarčiais kokie nors raw ingridientai. Pvz. - natūraliai džiovinti pomidorai, neapdoroti sushi nori lapai. Jų, raw ingridientų, anketoje neminite. Kavinė domintu, jei būtų žaliavalgiška ir su adekvačiomis, neišpūstomis kainomis.
  7. Nedomina
  8. perku tik darzoves ir vaisius, maista gaminu namie, jokiu pakaitalu ir pusfabrikaciu nenoriu
  9. viskas ka galetu pritaikyti mesos vartotojas, jei nezinotu maisto sudeties. Lietuvoje labai sunkunrast alternatyva suriui, majonezui. Dauguma zmoniu nezino kas yra seitanas, vegan suris ir t.t. reiktu parodyti ikandamos kainos alternatyva ir mesa valganciam zmogui. pvz. draugo sese gyvendama Airijoj pirkdavo alpro jogurtus vaikams nuo mazens ir tik neseniai pasidomejo, jog jie visai ne is pieno. Ja skatino pirkti tuos alpro jogurtus ju skonis ir ikandama kaina.
  10. P.S. Maistas naminiams gyvunams domina, tik sio produkto Veggo kainos man pasirode labai aukstos (manau, kad maistas augintiniams neturetu but brangesnis uz maista zmonems).Taip pat papildymas atsakymui apacioje (apie (V) kavine) atsakymas - labai priklausomai nuo tokios kavines lokacijos, aplinkos, maisto kokybes, darbo laiko. Jei tai butu prie dabartines Veggo, manau, kad nesilankyciau, nes is esmes nepakeliui (na, nebent jau ziauriai patiktu ta kavine, tada vykciau specialiai). Jei tai butu centre, skanus maistas, maloni aplinka ir darbo laikas - ne tik "dienos pietums" - tikrai lankyciausi.