SOCIALINIŲ PASLAUGŲ TEIKIMAS DRUSKININKŲ SAVIVALDYBĖJE

15. Jūsų nuomonė ir pastabos bei pasiūlymai dėl Druskininkų savivaldybės gyventojų poreikio socialinėms paslaugoms bei jų kokybės gerinimo.

  1. Rupinkites nealkogolikais o daugiau seimomis auginanciais ligotus vaikus nesvarbu jad jie dirbantys ir turetu kaip ir patys pasrupint bet su tokiom algom nebelieka jau uz ka ir pas gydytojus vaiku suvezioti...sunku lb sunku ir visiem dzin
  2. Gerai dirbkite ir jūsų darbai bus įveertinti
  3. Sunku atsakyti į šį klausimą, nes kiekviena šeima susiduria su skirtingomis bėdomis. Mums aktualu parama visakeriopa auginant vaiką su spec.poreikiais.
  4. norėtūsi, kad Druskininkų savivaldybėje atsirastų laikino atokvėpio paslauga vaikams su negalia, kur būtų galima palikti kelioms valandoms/dienai saugioje ir patikimoje aplinkoje.
  5. Mažinti nekompetetingų, neturinčių atitinkamo išsilavinimo darbuotojų skaičių, pakeičiant juos į profesionalius, savo darbą išmanančius specialistus, kurie nuolat tobulina savo turimą išsilavinimą ir kelia turimas kompetencijas, yra atjautūs aplinkiniams, mandagūs ir puikiai išmanantys savo darbo specifiką ir puikiai vykdo darbines funkcijas.
  6. nuomonės neturiu
  7. viskas vyksta gera linkme
  8. mačiau, kai vaikų dienos centro darbuotoja rūko prie socialiai apleistų vaikų - t.y. vaikai tą patį mato namie, tą patį dienos centre.
  9. Linkiu, sekmes.
  10. Darbuotojų rotacijos, naujo požiūrio, naujų minčių ir idėjų