Šiaulių miesto VVG vietos plėtros strategijos rengimas

Kita (įrašykite)

  1. Nėra naujų darbo vietų kūrimo skatinimo programos ir strategijos.
  2. Nėra pašto skyriaus, pašto dėžutės, notarų biuro, turgelio, saugomos automobilių aikštelės Zoknių mikrorajone. Nėra Vyturių gatvės apšvietimo. Uždaryta Zoknių geležinkelio pervaža autotransportui. Nėra šaligatvio Radviliškio gatvėje nuo Regimanto autoserviso iki Aerouosto gatvės (pavojus vaikams iš Bačiūnų gatvės lankantiems Zoknių mokyklą)
  3. Manau ne paslaugų gyventojams trūksta, o turtingų gyventojų
  4. Trūksta patikimų tvorų prie vaikų darželių. Kol jų nėra, darželių ugdymo aplinka naudojasi savo linksmybėms bedarbiai ir narkomanai.
  5. Gyventojų / miestiečių kūrybiškumo skatinimas, švietėjiškumas organizuojant miesto renginius (renginiai, kurie daromi ne tik dėl to, kad metų plane įrašyti).
  6. .
  7. Esminis dalykas yra jaunu zmoniu mazejimas ir didejimas senu zmoniu. GYventoju skaicius mazeja, Siauliai tampa kaimu. Ka reikia daryti miestui pritraukti gyventojus ir buti patraukliu, orientuotis ne tik i pensininka, bet ir i jauna zmogu. Jei skaicius mazes, nebus ir verslu, nebus ir pajamu, zmones isvaziuos. Naudokites pabegeliais, priimkit juos ir kurkit naujas darbo vietas, taip didindami miesto patraukluma. Nes nemanau, kad lietuviai is Vilniaus ar Kauno pultu masiskai persikelti gyventi i Siaulius, tai nerealu. Isnaudokite, kas yra realu.Net smulkaus verslo kurti neapsimoka, nes nera kam naudotis paslaugomis.