Pamokų lankomumas

2. Nurodykite pamokų nelankymo kitas priežastis:

  1. noriu namo
  2. Per daug namų darbų
  3. Mentai
  4. Nesimokau jūsų mokykloje, bet maniškėje negalima be pateisinimo praleisti daugiau nei 9 pamokas per metus. Gal panaši sistema padėtų? Taip pat pasmane pamokų geriau nepraleist mokykloj, nes atsilieki.
  5. Tvarkarastis dažnai keičiasi, sunku suderinti su darbu.
  6. Moko tą, ką jau žinau, arba nenaudingą informaciją
  7. Nera
  8. Nes grupė yra labai silpna, pastovios tinginystės priežastys: blogas tvarkararaštis, blogi mokytojai ir pan. Aš suprantu mokytojus kai yra daugeliio mokinių nusiteikimas tik reikalauti ir nieko neduoti nemotyvuoja
  9. Prasai pagalbos, tai destytojas arba nezino arba negali padeti istaisyt problema. Pvz kompe. Apgailetinai zemas lygis. Kai kurie mokytojai desto nepasiruose, tarsi patys savo dalyku nezino ir neismano. Kai kurie desto tesiog del varneles. Programa pasenusi. Su realybe nieko bendro neturinti. Bet ka Jums sakyt, Jus ir Patys VISKA ZINOT KO PUIKIAUSIAI!! Tik kodel nieko nedarot??
  10. Kaikuriuose pamokoje daug kalbama apie pašalinius dalykus,mokytojas elgiasi nekultūringai, pats trukdo mokslo procesui,nepasiruošęs savo dalykui. Taip pat dar viena priežastis būna: neįdomiai išaiškinama specialybei reikalinga informacija. Dar viena priežastis: