Nuomonė apie blog'ą (part 2)

Ką Tau suteikia šis blog'as? (kokių nors žinių? Gal netgi įkvėpimo? Ar tiesiog šiaip smagu paskaitinėti laisvalaikiu?)

  1. Kartais mane įkvepi tikėti, kad geriausia ateityje. Kartais įkvepi liūdėti. Bet ir tai savotiškai gerai. Tiesiog... Tavo blogas, na, jis kitoks. :)
  2. Dažnai man jis suteikia įkvėpimo, man labai patinka rašymo stilius. Visada laukiu naujo įršo ir kaip deserta jį skaitau :3
  3. Įdomu paskaitinėti kito žmogaus nuomonę, panagrinėti jo pasaulėžiūrą ;)
  4. ir sukelia įkvėpimo ir šiaip, laisvalaikiu :)
  5. Tavo blog'as padeda susimąstyti. Pastaruoju metu neturiu labai daug laiko šiam užsiėmimui :) To man trūksta. Net labai. Ir kartais, visai neplanavusi užklystu į šią erdvę ir pradedu sau būtinus apmąstymus..
  6. Paskaitinėt laisvalaikiu? Nejuokauk, tam yra žurnalai... Smagu skaityt tavo sapaliones, ir čia kasdienybė, ne koks pasilinksminimas ;DD Įkvepi. Taip, be abejo.
  7. Žinai, atvirai prisipažinsiu, kad skaitant tavo blogą aš užsidegu noru rašyti, kurti, bet dėja, kai tik atsiverčiu popieriaus lapą - mintys dingsta... Jau supratau, kad man nelenta tapt rašytoja. manau sočiai man užtenka optimizmo pliūpsnio, kuris užlieja mane paskaitinėjus tavo blogą!!!! Myliu!:*
  8. Paklausk, ko nesuteikia..
  9. Na, jau minėjau ankstesniuose klausimuose, kad tavo blogas įkvepia, primena, jog reikia šypsotis, ir neretai priverčia apmąstyti savo poelgius, gyvenimą bei pasikeisti pačiai, net išmokau ompimistiškiau į viską pažvelgti.