Moters ir vyro įvaizdis televizijoje

12. Ar reikėtų pakeisti vyro ir moters įvaizdžio interpretavimą televizijoje? (Galite pakomentuoti savo nuomonę)

  1. Viskas normaliai, neimkit į širdį ir nesielkit, kaip maži vaikai.
  2. tralinpampam
  3. Manau, kad ne, nes nebebus jokio šou ir įdomumo
  4. Ne
  5. Tik atsakinėdama į šią anketą susimasčiau, kad tikrai ir pačiuose Simpsonuose yra kuriamas didelis stereotipiškumas, jog vyras yra tinginys, gurkšnojantis alų priešais televizorių, o moters pareiga jam tarnauti, tvarkyti namus, prižiūrėti ir auklėti ne tik vaikus, bet ir savo vyrą.. Juk tai netiesa!!! Yra nuostabių, darbščių vyrų ir anaiptol jų yra dauguma, o ne mažuma. Kalbant apie moteris taip pat dažnai pastebiu (manau ne tik todėl, kad esu mergina ;D), jog moteris dažnai naudojamas kaip vulgarus prekės ženklas,( dažniau pateikiama apsinuoginusi) reklamose. Tikrai reikėtų keisti vyro ir moters interpretavimą televizijoje.
  6. NE
  7. Dėl ivairovės galima kažka pakeisti,bet šeip tame nematau kažkokios problemos. Svarbiausia tai kad žmonėms juokinga ir įdomu :)
  8. reiktu
  9. Reiktu todėl ,kad daugelyje tiek televizijos laidų tiek filmuose įžvelgiamas vienas ir tas pats vaidmuo moters tai namų šeiminnkės arba engiamos žmonos, vyro arba girtuoklio arba dykaduonio todėl tikrai reiktu pakeisti moteris ir vyro įvaizdžius .
  10. Ne.Jį formuoja gyvenimas