Elektroninė parduotuvė

Pateikite, Jūsų nuomone, teigiamai ir neigiamai vertinamų elektroninių parduotuvių pavyzdžių? Kodėl taip manote?

  1. Macau, kad visos elektronines parduotuves yra vertinamos teigiamai (ebay, amazon), nes tai saugu, pigiau negu prekybos centruose ir greita. NEIGIAMAI NEVERTINU.
  2. pigu.lt - teigiamai, didelė pasiūla
  3. Manyčiau, kad tai gana teigiamas dalykas. Nereikia išeiti iš namų, užtenka vos kelių kompiuterio mygtukų paspaudimų Tačiau tuo pat metu, tau skatina žmones tinginiauti (nes nebereikia išeiti iš namų), atsiranda įvairių suktybių dėl atsiskaitymų el. bankininkyste, daikto negali apžiūrėti fiziškai, paliesti, sunkoka grąžinimo procedūra.
  4. Pliusas apsipirkti internetu - sugaištama mažiau laiko, nereikia išeiti iš namų, Minusas - prekė (tarkime jei tai rūbas) gali neatitikti dydžio, tada reikia aiškintis ir siųsti atgal (prekė nuvilia, nes gauni ne tai, ko tikėjaisi)
  5. Teigiamai vertinu: pigu.lt, svajone.eu, femila.eu, todėl, kad dažnai apsiperku ir esu patenkinta sąlygomis. Neigiamai: neteko susidurti.
  6. Teigimai
  7. Ebay vertinu teigiamai, nes ten prekės yra pigios, prekės yra pristatomos nemokamai. Bet įžvelgčiau ir minusą, kad ilgai prekės pristatomos, jos pasimeta pašte.
  8. Neigiamai - pigu.lt, nes prekių kokybė dažnai neatitinka reklamos.
  9. teigiamai - beta.lt (neteko susidurti su neigiamais bruožais), neigiamai - nera (neteko pirkti tokioje el. parduotuvėje.)
  10. ebay