anketa subkultūroms

Ar turite didelį draugų ratą, kurie priklauso tai pačiai subkultūrai? Galbūt turite susibūrimo vietas?

  1. Mano mieste tokių kaip aš beveik nėra, iš kitų miestų tokių kaip aš draugų yra labai daug. Renkames savo stiliaus klubuose. Arba šiaip gamtoje, kur mažiau žmonių.
  2. Turiu vieną GERIAUSIĄ IŠ GERIAUSIŲ draugę. Ji priklauso tai pačiai kultūrai
  3. turiu keliatą geriausių draugų kuriais galiu visisškai pasikliauti ir išsipasakoti.
  4. Na, draugu daug neturiu, todel, kad manau jog geriau tureti viena istikima drauga nei 100 netikru. Taip, zinoma bendrauji su kitais bendraamziais mokykloje ir muzikos mokykloje.
  5. Susibūrimo vieta? 00:00 h., prie miesto kapinių xD O jei rimčiau, bet kur susitinkam. Mūsų tik keli.
  6. Neturiu didelio draugų rato. Susitinkam mokykloje, kavinese, mieste
  7. Ne
  8. Turiu įvairių draugų, vieni tokie ir dabar, kiti kažkada tokiais buvo. Šiaip iš savo draugų esu likusi viena tokia labai "kitokia".
  9. Blm žinokit :D neteko sutikti pernelyg panašių žmonių į save. Skamba awkward, bet ,tarkim, esu buvęs visur ir visko patyręs. Buvau tarp keistuolių, vis tiek likau keistuolis. Kitokių tarpe išlikti kitokiam tai jau kažkas. Psichiatrinėj gal geras meetas būtų :D taip pat palaikau idėją, jog geriau turėti mažai draugų, tačiau labai gerų. Pažįstamų ratas nuo to nepriklauso, šie dėl naudos turėtų egzistuoti.
  10. Nu jei panašiai atrodome - nieko nereiškia. Turime vieną skonį, dėl to "pažįstamieji" (ne painioti su draugais) nuolat randa bendrų temu. Mano draugai iš tikrųjų įvairus - visi skiringų skonių. Mumis vienija kiti dalykai.