anketa subkultūroms

Apranga, klausoma muzika, pomėgiai, tikėjimas.

  1. Odiniai rūbai, korsetai, kerzai, platformos, daug spygliuotų rūbų, kniedės, atnkakliai, auskarai įvairiose kūno vietose. Death metal, brutal metal. heavy metal, trash metal, punk rock, satanic metal, oldschool, black metal, nu metal, patriotic metal, pagal metal ir t.t. Tam tikros satanizmo detalės, tačiau savęs nepriskiriu prie jų.
  2. Patinka hipsterių, indėnų, bohemiškas stiliai. Dažniausiai rengiuosi laisvais drabužiais. Klausau Justin Bieber, Taylor Swift ir kt. Patinka kantri muzika. Mėgstu piešti, klausyti muzikos. Tikiu į Bieberį (esu Belieberė).
  3. vintažinę apranga , romantinių filmų žiūrėjimas , laukimas išsvajotojo princo
  4. Rengiuosi paprastai nelabai išiskiriu is minios, nesu abejinga klasikai, bet labiau megstu klausytis pop muzikos. Tikiu Dievu ir stengiuosi neatsizadeti ir nesiginti savo religijos ir Dievo. Groju kanklemis jau 3 metus.
  5. Rengiuosi dažniausiai juodai. Klausausi tokių grupių kaip Mournful Congregation, Evoken, Saturnus, 1349 ir t. t. žodžiu, metalas. Mėgstu grot gitaromis, piešt (o ypač tapyt), kurt eiles, dainų žodžius, eit apsipirkt, trankytis po miestą su draugais, miegot ir valgyt xD Garbinu Šėtoną.
  6. Džinsai, maikutė. R&B Skaitymas, plaukimas, piešimas, vaidinimas. Budizmas
  7. Nera
  8. Rengiuos labai įvairiai. Vieną dieną visiškai juodai, su aukštakulniais, antrą geltonai ir ryškiai su vadinamaisiais "heel-less shoes", trečią su mėlyna suknele, raudona taše ir raudonais kerzais - kaip užplaukia
  9. Belekoks ne popsas. Armijoj geri kerzai, bet nėjau ten, nors analinis gerai laisvina. Ai dar vis tiek kažkodėl apranga nėra ryški. Paltas, džemperis, grandinė, kampuoti batai, nelygūs džinsai, marškiniai, šviesumo nedaug. Mėgstam visokeriopą meną - filmus (blyn'ai tik ne paauglių komedijas ir pan, gerus num, gurmaniškai viską), dailę (pats nebent pieštuku, kartais visaip, bet kad užbaigt sunku), šiaip visokios skulptūros irgi norma. Architektūra. ždž viskas į meną įeina. Va muzika irgi, rojus, kažką progresyvo metal dream theater favoritai, nors ir rokas tos pusės gerai. Kas be ko, opeth.. Bet jmj kai tik kala tą patį ritmą ar 3 akordus ar po vieną natą trrtrrtrrtrr anoks čia muzikas. Groju gitarom, nerandu bendraminčių. Garažinį rokelį ar popsą cool groti? Ne. Nors ir spiegti kaip kiaulei ir verkti kaip viskas šūdas ne kažką. Tai va ir žmonių idėjinių plačiau mąstančių nėra, neapsistoti ties viena puse. Ką dar mėgstu...Kompą, kitaip nerašyčiau čia. Nors gaidena užknisa, stringa ir visaip kitaip... Reikia kokio tech wizardo užburtų greitai veikiantį ir negestantį pc. Mėgstu Klaipėdą. Mėgstu keliauti, tranzavimą, laisvę, nedurnus žmones. Mėgstu telefoną dažnai, 863820962 atsimink tokį nr lol. O ir atsiminiau -.- Ir dar rašau pavadinkim lyrinę prozą, minitiūrom labiau užsiimu. Ateity planuoju į stambesnę krautis pusę. Tikėjimas: visiškas ateistas. Remiuosi teorija, jog žmogus tiki tik savimi. Tikėjimas kažkuo kitu pagrindžiamas teiginiu, jog žmogus tiki savo mintimi, kad gali tikėti kažkuo kitu. Visų pirma pats turi patikėti.
  10. Ką randu parduotuvei - ta perku. Ką klausausi - patinka. Valgyti mėgstu, miegoti, piešti, groti. Netikiu dievu. Ar nuo šitų dalikų priklauso tai? Ne, širdimi reikia priklausyti subkultūrai