Animacinių filmų įtaka vaikams

18. Kodėl pasirinkote būtent šiuos animacinius filmus? Argumentuokite.

  1. Nes sie filmukai nera vien tik kur saudo gaudo, galima juose ir naudingu dalyku izvelgti.
  2. Taip.
  3. Šie filmukai kažko pamoko vaikus, yra smagūs
  4. Jie dažniausiai žiūrimi, kiekviename filmuke glaiam rasti teigiamų ir neigiamų savybių. JIe linksmi, neprovokuojantys, šiek tiek pamokantys
  5. Norėtųsi, kad būtų rodomi labiau intelektualūs, lavinantys, pamokantys multiplikaciniai filmukai, tačiau jeigu tokių ir mažai, tai tenkinamės ir šiaip gražiais nuotykiniais, kuriuose nėra arba kuo mažiau rodomo smurto, pykčio, žargono... Vaikai mielai žiūri ir senus, "nebylius" filmukus, kuriuose viskas labai aišku, vaikas puikiai supranta, ką norima "pasakyti", parodyti, kuo pamokanti viena ar kita istorija ir pan. Kadangi mano vaikai dar ir piešiantys, tai atkreipia dėmesį (ypač vyresnioji - 12 m dukra) į filmukų sudarymą - jeigu jie piešti, analizuoja kaip, kokiomis spalvomis, kokiame fone, kas akcentuojama; jeigu jie lipdyti - taip pat maloniai stebisi jų įvairove, sudėtingumu ir pan. O šiaip gražių filmukų trųksta .. :)
  6. gražus, nežalojantis vaiko psichikos
  7. nes jie teigiami, be blogų emocijų.
  8. c, nes linksmas d, nes veiksmo e, nes mielas
  9. Siame animaciniame filmuke nenaudojami naujadarai, is jo vaikas gali ismokti naudingesniu dalyku, pradedant turiniu kuris pamoko baigiant tuo, kad jame kalbama taisyklingai.
  10. Nes tai mieli, linksmi filmukai,mkurie nebukina vaiko.