Alternatyvūs vėžio gydymo metodai

Kodėl (pakomentuokite kuo išsamiau)?

  1. Jog išgyčiau
  2. Manau tiesa slypi per vidurį : - teisinga mityba ( jokio cukraus, žalias maistas, marihuanos tirpalai, DCA, ....) - pastovi priežiūra ir patikros - jei būtina : medikamentai ar operacija
  3. Kad butu efektyviau, suderinus ir tradicinini gydyma ir liaudiska, nes nezinzai kuris alternatyvesnis.
  4. Nes tikiu, kad ligos, o ypatingai vezys, atsiranda nuo mastysenos. Pavydas, stresas, pyktis - sukelejai, ju atsikratyti keiciant mastyma sunku, kiekvienam zmogui manau, todel salia priderinant ir tradicini gydymo buda zmogus taip pat tiki kad tai gali jam padeti ( is tiesu ir padeda,bet tik to neuztenka)
  5. nes netikiu šundaktariais ( soda? seriously?)
  6. Patikrintas būdas
  7. Nes patirtis ir moksliniai tyrimai parodė tradicinio efektyvumą, o gydant netradiciniais būdais labai naivu tikėtis, jog jie išgydys. Derinant abu variantus, vienas kitam gali kišti koją, ir dar labiau pakenkti.
  8. Nes yra begalo daug atliktų tyrimų, kurie sieja gyv.kilmės baltymus su vėžiniais susirgimais, taip pat teigiamą antioksidantų poveikį vėžiu sergantiems žmonėms. Kadangi kiekvieną dieną imunitetas kovoja su supiktybėjusiomis ląstelėmis (vėžiu), vienintėlis logiškas būdas būtų stiprinti imuninę sistemą ir padėti organizmui neapkraunant jo bereikalingais toksinais, o atvirkščiai - suteikiant daug angliavandenių turinčio maisto (vaisių), t.y energijos. Vėžiu sergantys žmonės farmacininkams atneša didžiulį pelną, tačiau verčiau mirčiau, nei kad leisčiau chemoterapinį gydymą (kuris sunaikina imuninę sistemą, ko pasekoje vėžys kartojasi) sau. Bet kokiu atveju būdų išgyti yra, jie paprasti ir jau daugybė žmonių tai yra padarę.
  9. Tradiciniai gydymo būdai daro didelę žalą organizmui, netradiciniai yra sveikesni, bet ne visuomet veiksmingi, todėl bandyčiau derinti abu.
  10. Jeigu gydytojas pritartu, kartu su tradiciniais naudociau netradicinius metodus, kadangi jausciausi taip, lyg bandau visomis jegomis iveikti liga, galbut netgi moraliskai butu geriau