4e klasės susitikimas

Surašykite savo pastebėjimus, pasiulymus, gal kažko šitoje apklausoje trūksta ir t.t

  1. Koment dėl antrųjų pusių: konkretus pvz., Vaineta ruošias tekėt, tai manau ji ir nori, kad jos vyras būtų visada ir visur šalia - čia jos apsisprendimas, ir mums netūrėtų rūpėt, ar tam kitam žmogui bus įdomu ar ne, čia klasioko ar klasiokės apsisprendimas.. Pvz., aš asmeniškai net nesivesčiau savo antros pusės (jei tokia turėčiau), nes nu čia toks sanbūris savitas, kur nebūtinos kitos akys.. bet.. "any no" kaip Simutė sakė :D kam rūpi.. tegul eina.. Tolia... per naktį ar ne. Manau, galėtume imt su nakvyne, kam nepatiks ar skubės pas savo antras puses - išvyks.. kad po to nebūt taip jog, o kas Mžk gyvena?? Dv fasuojamės :DD (čia aš pvz ir pas save nenorėčiau 10 personų parsigint, nors žinau, kad užgėrus atlapočiau mylimiems klasiokams duris).. Taigi, geriau su nakvyne...nebent kažkas žiauriai skrudža ant kelių litų... :p aišku, jei nebus, tai nebus.. BET KOKIU ATVEJU, AŠ DALYVAUSIU :)))
  2. Suni atsivesiu
  3. Mano nuomone jeigu darom klasės susitikimą, o ne kažkokią čestuškę eilinę, tai nebūtinai kažkur grūstis per naktis ( nemanau, kad antroms pusės patiktų), galim kažkur kultūringai pasibūti visa klasė ir tik klasė, kažko išgerti, padurniuoti, pakalbėti ir tiek.
  4. truksta morkos nes jis nebeturi feisbuko
  5. Jokių kažkokių pageidavimų neturiu, nes dalyvaučiau ne dėl vietos/baliaus ar dar kažko, o dėl žmonių. Man asmeniškai datą paderint būtų dar neblogai, gal kitą kokią tinkamą rastume, bet jei absoliučiai visiem tinka rugpjūčio 1-3 d., tai ok. Tiesiog galiu nedalyvaut tik dėl to.