"Lygiausia darbovietė" 2015

21. Kodėl Jūsų įmonė verta „Lygiausios darbovietės“ titulo? (prašome išsamiai pagrįsti savo nuomonę)

  1. Nes joje yra vienodos galimybės kilti karjeros laiptais, nediskriminuojama nei viena lytis bei tiek vadovai, tiek bendradarbiai yra draugiški :)
  2. VERTINA DARBUOTOJUS,ISIKLAUSO IJU PAGEIDAVIMUS,NORUS,DISKUTUOJA.MOTYVUOJA UZ GERUS DARBO REZULTATUS.
  3. Mano darbovietė yra verta "Lygiausios darbovietės titulo". Šiame darbe jaučiuosi vertinama.
  4. NES KIEKVIENAS DARBUOTOJAS VERTINAMAS NE PAGAL LYTI,O PAGAL SAVO SUGEBEJIMUS DIRBTI IR POZIURI I DARBA,PASTANGAS.
  5. Dėl to, kad priimami į darbą darbuotojai, neatsižvelgiant, kad gal geriausios moterys. Priimami į reikalingas pareigas tiek moterys, tiek vyrai. Gydytojai odontologai ir vyrai ir moterys, jų padėjėju buvo priimtas ir vaikinas. Administraciniame korpuse taip pat dirbantieji abiejų lyčių. Džiaugiuosi, kad dirbu šiame darbe, komandoje esu dirbusi su vyru, kitą kartą su moterimi, džiaugiuosi santykiu su gerais, protingais žmonėmis. Manau, kad Vilniaus Universiteto Žalgirio Klinikos Ligoninė tikrai verta šio gražaus titulo.
  6. Nes visi darbuotojai tiek vyrai, tiek moterys turi vienodas darbo sąlygas, vienodas karjeros galimybes, Skiriasi tik fizinės jėgos ištvermingumas, nes jos dirbant reikia atlikti daugumai darbų, šiuo atžvilgiu vyrai pranašesni.
  7. Laiku ir pagal įstatymus suteikiamos ir mokamos socialinės garantijos, vyrai įtraukiami į visas darbo grupes, sprendžia įvairiausius klausimus, tiek vyrams, tiek moterims yra skiriama auklėjamoji klasė ir t.t
  8. nes čia visi lygūs, nėra jokios diskriminacijos dėl lyties, dėl religijos, dėl tautybės ar įsitikinimų
  9. Eidama į darbą aš jaučiu malonumą. Dažnai būna, kad net lieku po darbo užbaigti projektus, ir visai negaila tam skirti laisvo laiko, nes žinau, kad kartais vos pastebimos smulkmenos liks įvertintos. Kiek teko šnekėtis su kolegomis, tai jie ir panašiai galvoja. Tad jei dideliai daliai įmonės darbuotojų darbas teikia džiaugsmą, malonumą, tai tokia įmonė verta šio titulo.
  10. Nes dirba abieju lyciu atstovai ir nei vienas darbuotojas nera diskriminuojamas.