"Lygiausia darbovietė" 2014

32. Kodėl Jūsų įmonė verta „Lygiausios darbovietės“ titulo? (prašome išsamiai pagrįsti savo nuomonę)

  1. Kaip ir kitos biudžetinės įstaigos, mano darbovietė verta ,,Lygiausios darbovietės" titulo.
  2. Nes mūsų įmonėje darbuotojai yra gerbiami, niekas neskirsto pagal lytį, visi darbuotojai draugiški, miestai bendradarbiauja, vyksta įvairios šventės, kurių metu, tame mieste esančios įmonės kartu pamini, turi savas tradicijas ir iškilus problemoms vieni kitiems padeda. Mūsų įmonė tikrai verta šio titulo. Bet kada galite apsilankyti mūsų parduotuvėse ir pamatysite, kad su kiekvienu bus pasisveikinta, prie kiekvieno bus prieita, nes mes su savo klientais elgiamės kaip su svečiais, nes parduotuvė mums kaip antri namai.
  3. Manau,jog įmonė,kurioje dirbu yra verta "Lygiausios darbovietės" titulo,nes visi darbuotojai yra lygūs,nėra jokios diskriminacijos.Tiek vyras,tiek moteris vadovų akimis yra lygūs.Paprastiems darbuotojams yra lygios teisės pretenduoti užimti aukštesnias pareigas.
  4. todėl, kad įstaiga vadovaujasi teisės aktais, ir visi prieš įstatymą yra lygūs
  5. nera verta
  6. Šioje įmonėje gerbiami betkokios lyties darbuotojai. Suteikiamos vienodos sąlygos kiekvienam užsidirbti. Šioje įmonėje kiekvienas gauna atlygį lygų jo kompetencijai, norui užsidirbti.
  7. Mano darbovietė labai vertina ne moterį, ne vyrą, bet kaip komandos narį. Ir tik KOMANDOS narį.
  8. Taip. Nėra jokio skirstymo tarp moters ir vyro.
  9. Ne kiekvienoje švietimo įstaigoje mokytojas gali laisvai reikšti savo nuomonę, kuri išklausoma nepaisant teigiama ji ar ne. Nėra pažinčių kategorijos ir palaikymo, mokytojai vertinami pagal atliktus darbus, nevengiam palaikymo sunkiomis asmeninio gyvenimo akimirkomis
  10. Mes vienodai vertiname moteris :)