"Butoh - Lietuvos kultūroje"

Ar esate dalyvavę Butoh pasirodyme, dirbtuvėse, seminaruose? Jei taip, parašykite kada vyko, kas buvo pagrindinis vadovas ir kokį įspūdį Jums paliko.

  1. nedalyvavau
  2. Mačiau pasirodymą 2012 metais Bratislavoje, kas vadovas - nepamenu ( vietinis Slovakas). Įspūdis tarsi būčiau motinos gimdoje ir šalia stebėčiau savo dvynį bandantį žengti iš įsčių į dar nežinomą erdvę, kurią vėliau vadinsiu gyvenimu. (Gerąja prasme). Vilniuje, Menu Spaustuvėje pernai buvo organizuotas seminaras ( nors nesu tikras, ar tai buvo butoh). Stebėjau seminare dalyvavusių pasirodymą ( Jis vyko rugpjūčio pabaigoje, kas vadovas - vėl gi, nepasakysiu) didesnį įspūdį paliko tarp veikėjų sklandantys lapai (pasirdymas vyko MS kieme) ir viena iš dalyvių smarkiai trenkė galvą į betoninę kiemo dangą, tad visas besiformavęs raiškos laukas pranyko, kuomet susitapatinau su tuo garsu, kurį skleidė susidurę jos kaušas ir kiemo betonas.
  3. Ne
  4. Ne.
  5. Dalyvavau Sakurako san ir Andriaus Pulkauninko, Lauros Oriol seminaruose. Vyko Lietuvoje ir Prancūzijoje Mačiau butoistini Juodkaitės pasirodymą su Japonu Kenzo Kosuda "Miražas" po kurio supratau, kad turiu šokti.
  6. Nedalyvavau
  7. Ne, nesu.
  8. Ne
  9. Nesu dalyvaves
  10. Neteko