Mėsos rūšis (kiauliena, jautiena, ėriena ir t.t.) |
| | | |
Dalis (mentė, kumpis, sprandinė ir t.t.) |
| | | |
Išpjaustymas (Techniškas mėsininko darbas) |
| | | |
Gaminys (steikas, sprandinės pjausnys ir pan.) |
| | | |
Energetinė vertė / Dietinis produktas (riebalų kiekis, maistingumas ir pan.) |
| | | |
Alergiškumas (mėsos rūšis, tinkanti alergiškiems žmonėms) |
| | | |
Kokybė |
| | | |
Išvaizda |
| | | |
Maistingumas |
| | | |
Eksperto patarimai, garantavimas / Apdovanojimai |
| | | |
Sudėtis |
| | | |
Pakuotė |
| | | |
Šviežumas |
| | | |
Spalva |
| | | |
Kvapas |
| | | |
Blizgumas/ apdžiūvimo lygis |
| | | |
Galiojimo termino ilgis (kuo ilgesnis - tuo geriau) |
| | | |
Kilmės šalis |
| | | |
Eko/Bio (mėsos ekologiškumas) |
| | | |
Gurmaniški patiekalai (mėsa, skirta gurmaniškiems patiekalams ruošti) |
| | | |
Marinatai (marinuota mėsa, paruošta griliui) |
| | | |
Vartojimo proga (Kalėdos, Joninės ir pan.) |
| | | |
Mados/Rekomendacijos |
| | | |
Aptarnaujančio personalo (pardavėjo) rekomendacijos / Ekspertiškumas |
| | | |
Pakuotė (savitarnoje) |
| | | |
Sveriama vitrina (kur aptarnauja pardavėjas) |
| | | |
Savitarnos vitrina (pakuota mėsa) |
| | | |
Gaminimo kultūros/ prekyba patiekalais |
| | | |