Šviežios mėsos pasirinkimui įtaką darantys veiksniai

Ši apklausa skirta išanalizuoti kokie veiksniai lemia vartotojų šviežios mėsos rūšies pasirinkimą

Rezultatai yra viešai prieinami

Kiek svarbūs yra Jums šie kriterijai, renkantis ir perkant šviežios mėsos produktą?

Labai svarbuVidutiniškai svarbuNesvarbu
Mėsos rūšis (kiauliena, jautiena, ėriena ir t.t.)
Dalis (mentė, kumpis, sprandinė ir t.t.)
Išpjaustymas (Techniškas mėsininko darbas)
Gaminys (steikas, sprandinės pjausnys ir pan.)
Energetinė vertė / Dietinis produktas (riebalų kiekis, maistingumas ir pan.)
Alergiškumas (mėsos rūšis, tinkanti alergiškiems žmonėms)
Kokybė
Išvaizda
Maistingumas
Eksperto patarimai, garantavimas / Apdovanojimai
Sudėtis
Pakuotė
Šviežumas
Spalva
Kvapas
Blizgumas/ apdžiūvimo lygis
Galiojimo termino ilgis (kuo ilgesnis - tuo geriau)
Kilmės šalis
Eko/Bio (mėsos ekologiškumas)
Gurmaniški patiekalai (mėsa, skirta gurmaniškiems patiekalams ruošti)
Marinatai (marinuota mėsa, paruošta griliui)
Vartojimo proga (Kalėdos, Joninės ir pan.)
Mados/Rekomendacijos
Aptarnaujančio personalo (pardavėjo) rekomendacijos / Ekspertiškumas
Pakuotė (savitarnoje)
Sveriama vitrina (kur aptarnauja pardavėjas)
Savitarnos vitrina (pakuota mėsa)
Gaminimo kultūros/ prekyba patiekalais