Autorius: m.ilda

Fermentinių sūrių ir sūrio gaminių analizė
104
Sveiki, esu Milda Litvinaitė, rašau bakalaurinį darbą tema „Fermentinių sūrių ir sūrio gaminių sudėties bei juslinių savybių įvertinimas“. Apklausa skirta fermentinių sūrių ir sūrio gaminių vartotojams, ja siekiama išsiaiškinti veiksnius, lemiančius fermentinių sūrių bei gaminių paklausą ir sužinoti ar vartotojai domisi jų sudėtimi.Apklausa yra anoniminė. Anketos rezultatai bus pateikti tik apibendrintai baigiamajame darbe. Kiekvieno respondento išsamus atsakymas labai svarbus, jis pasitarnaus rengiamo bakalaurinio darbo kokybei. Galite pasirinkti kelis, jums tinkančius atsakymų variantus, taip pat įrašyti savo atsakymą.Dėkoju už atsakymus.