Žuvies pardavimo didinimas

Sveiki, esu Vilniaus kolegijos agroverslo vadybos II kurso studentas. Atlieku rinkodaros tyrimą apie žuvies ir žuvies produktų įvedimą į rinką. Šiuo tyrimu siekiama išsiaiškinti kokie veiksniai paskatintų žuvies pirkimo padidėjimą Vilniaus mieste.

Taigi man labai svarbi jūsų nuomonė. Apklausos duomenys viešinami nebus. Ačiū už Jūsų sugaištą laiką.

Jūsų lytis?
Jūsų amžius?
Jūsų vidutinės pajamos per mėnesį?
Jūsų išsilavinimas?
Jūsų šeimyninė padėtis?
Jūsų socialinis statusas?
Jūsų gyvenamoji vieta?
Kaip dažnai vartojate žuvį?
Kaip paruoštą žuvį dažniausiai perkate?
Įvertinkite šiuos kriterijus pagal svarbumą renkantis žuvies produktus?
Labai svarbuSvarbuVidutiniškai svarbuNesvarbuVisiškai nesvarbu
Šviežumas
Maisto saugumas, švarumas
Šeimos pasirinkimas
Sveikata, mityba
Kaina
Aplinkos tausojimas auginant žuvį
Konkreti žuvies veislė
Receptai, kokius žuvies patiekalus galima paruošti
Kilmės šalis ar vieta, kurioje žuvis buvo išauginta
Kokių šviežios žuvies pateikimo formų pasigendate perkant?
Kokia Jūsų nuomonė apie dabartinę žuvies ir jos produktų kainą?
Kokia šviežių žuvų rūšis ar rūšys (kelios) Jus domintų labiausiai?
Kokią orientacinę kainą mokėtumėte už šias žuvis? (pasirinkite orientacinę kainą už kilogramą)
EršketaiKarpiaiStarkiaiBaltieji amūraiMargieji plačiakakčiai
iki 3 €
4 - 5 €
6 - 8 €
9 - 11 €
12 - 15 €
16 € ir daugiau
Nepirkčiau iš vis
Kiek vidutiniškai per savaitę išleidžiate žuviai ir jos produktams?
Kur dažniausiai perkate žuvies gaminius?
Kokios informacijos Jums trūksta apie žuvies produktus Lietuvoje?
Iš kokių informacijos šaltinių sužinote apie vieną ar kitą žuvies produktą?