Visuomenės informuotumo, elgsenos ir požiūrio į maisto priedus vertinimas

Mielas Respondente,
    aš, Klaipėdos universiteto sveikatos mokslų fakulteto visuomenės sveikatos studijų programos IV kurso studentė Jurgita Labutytė rašau baigiamąjį darbą ir atlieku tyrimą, kurio tikslas – tirti visuomenės informuotumą, elgesį ir požiūrį į maisto priedus.
    Maloniai prašyčiau atsakyti į anketos klausimus, atsakymų anonimiškumą garantuoju, atsakymai bus panaudoti tik apibendrintai analizei. Prašau nuoširdžiai atsakyti į klausimus, nuo to priklauso mano darbo sėkmė. Iš anksto nuoširdžiai dėkoju.

Anketa neaktyvi

1. Jūsų lytis:

2. Jūsų amžius:

    …Daugiau…

    3. Jūsų gyvenamoji vieta:

    4. Jūsų išsilavinimas:

    5. Šiuo metu jūs:

    6. Jūsų šeiminė padėtis:

    7. Ar žinote kas yra maisto priedai?

    8. Ar yra nustatyta kiekvieno maisto priedo rekomenduojama paros norma?

    9. Ką reiškia maisto priedų žymėjimas E (triženklis arba keturženklis ) ženklu?

    10. Kurios iš šių medžiagų yra priskiriamos maisto priedams? (galimi keli atsakymų variantai)

    11. Kaip manote, kuriems žmonėms maisto priedai galėtų būti pavojingiausi?

    12. Kokią neigiamą įtaką vaiko organizmui daro maisto priedai?

    13. Ar gaunate pakankamai informacijos apie maisto priedus?

    14. Kokiu būdu gaunate daugiausiai informacijos apie maisto priedus?

    15. Koks jūsų požiūris į maisto priedus?

    16. Ar pirkdami pagamintus maisto produktus atkreipiate dėmesį į jų sudėtį?

    17. Ar maisto produktų etiketėse nurodyti maisto priedai (E numeriai) turi įtakos Jūsų apsisprendimui pirkti šiuos produktus?

    18. Ar galite įvardinti kokių maisto priedų labiausiai vengiate?

    Susikurti savo anketą