VIETOS.org: Tuščių viešųjų erdvių gaivinimas Lazdynų mikrorajone - 14

Vieta Jūsų pastaboms/pasiūlymams:

  1. Norisi kad butu jauki vieta jaunimuj kur jis galetu susiburti, pavyzdziuisu gitarom pasisedet, maloniai praleist laika, susipazinti, daugiau veiksmo.
  2. Kiemo erdvė, kurioje gyvenu yra dar pakankamai gerai sutvarkyta ir esu visai patenkinta, tačiau lazdynuose tikrai yra vietų, kurioms truksta šviesos ir rankų darbo ir pro kurias kartais tikrai nesaugu ir nesinori praeiti.
  3. Dėl aplinkos tvarkymo: manau, kad namo gyventojai turėtų prisidėti prie namo teritorijos tvarkymo, o ne laukti, kol įstaigos kažkią padarytų. Asmeniškai aš, be kaimųnų pagalbos, stengiuosi palaikyti švarą ir prižiūrėti želdynus prie savo namo. Nėra žmonių iniciatyvumo - daugumai nerūpi ta aplinka, kurioje gyvenama, nes dauguma yra įpratę nieko nedaryti nei dėl savęs, nei dėl kitų. Liūdna.
  4. Siūlyčiau įrengti naują vaikų žaidimo aikštelę ant kalno terasos priešais 192/194 namus. Išplėsti automobilių aikštelę, įrengiant papildomas vietas buvusioje žaidimų aikštelės (kur buvo smėlio dėžė ir supynės) vietoje ir prie 194 namo 1-2 laiptinių, patraukiant šaligatvį darželių po langais sąskaita - galima palikti tokio pločio žaliosios juostos kaip prie kitų laiptinių (nes dabar automobiliais statomi ant šaligatvio, o per žaliuosius plotus nuolat išmintas takelis apeinant automobilius).