Viešojo transporto kokybės Vilniuje vertinimas

29. Jūsų skundai/pasiūlymai.

  1. neturiu
  2. Neturiu poreikio dažnai naudotis viešuoju transportu, kadangi daugumą reikalų susitvarkau mikrorajone, kuriame gyvenu ir dirbu.
  3. Man tai patogi, nes pirštai lkoaisi už tos pilkos plastmasės priekyje, o po delnu vistiek gi nieko nėra. Tik šoninis mygtukas fail, bet prie netbook aš tik du mygtukus plius ratuką mygtuką ir tenaudoju.Ir ir ant bairio pažaidžiau MS bluetrack žaidimą. Veikia ant sofos, ant gauruotos sofos :D ant kilimo, ant parketo, virtuvėje ant marmuro, ant įvairių medinių paviršių, kojos su džinsais. Namuose neradau tokio paviršiau, kur neveiktų. O ant kilimo ar parketo naudoti labai kvaila, bet net ir ten veikė, tik čia paprastas pelė, o ne stebuklingoji blue track. :D
  4. Komentatorė reszew ir yra keinarmių žirnių dovanotoja-pyrago autorė. Tikrovėje nėra jos rankytės tokios baisiai raudonos kaip tas atsitiktiniu būdu jai kliuvęs avataras. Tikrai nepastebėjau ant kokio karštumo kremo ji klojo plėvelę, bet va Agne jau išbandė neturi būti kunkuliuojančiai karštas. Kita vertus palaukus kol visai atvės, gali būt per vėlai Man, beje, pieno plėvelė irgi yra fui fui.Dėl žirnių, jei ne Iza, būčiau ir aš giliam undergrounde su šakute rankoje.Laura, kartu gyvent kad ir su virtualiu katinu nu gal ir neblogai. O mačiau vieną sykį porą, kuri virtualiai tuokėsi, meilė buvo tikra, bet realybėj viens kito dar buvo nematę. Per vebkamerą viens kitam pasižadėjo, o aš buvau svečių tarpe ir paskui gavau nupaišytą taurę šampano. Dabar kai šitą rašau, pačiai neįtikėtina atrodo bet buvo, buvo Iza, polish/english version si si certamente!
  5. piko valandomis viesasis transportas galetu vaziuoti dazniau
  6. Patinka internetine sveitaine, labai informatyvi. Reikia metro
  7. Vairuotojas dažnai rūko ir greitai važiuoja. Tvarkaraščius iškabina ankščiau nei jie pasikeičia, tai paskui nebežinau kada turėčiau tikėtis troleibuso...
  8. Nesinaudoju internetu, tvarkaraščiai pasikeičia daug seniau nei jie yra iškabinami stotelėse
  9. Siulau neatidaryti viduriniu ir paskutiniu duru, kol zmones nesulipa per priekines, dabar puola visi kaip zverys per bet kur. Olandijoje ta pati sistema, visi mandagiai laukia ir lipa tik per priekines, vairuotojai jas atidaro pirmiausiai, o tik po to vidurines ir galines. Bet skirtumas gali buti tas, kad Lietuvoje autobusai labiau perspausti, todel gaunasi spustys, jei autobusu butu daugiau tai butu galima igyvendinti ir lietuvoje.
  10. Elektroninio bilieto pildymo sistema turetu buti lankstesne - bilietas turetu buti pildomas nuo tos dienos, kai norima, o ne nuo pirmos ar 15 dienos.