Veiksniai, lemiantys vartotojų elgseną Covid-19 vakcinų atžvilgiu.

Jei buvote nusistatę prieš vakcinas ir pakeitėte savo nuomonę bei ruošiatės vakcinuotis arba jau vakcinavotės, kas lėmė Jūsų pasikeitusią poziciją šiuo klausimu?

  1. Nusistačiau prieš "astra zeneca" vakciną pasireiškia daigiau šalutinių poveikių.
  2. Visad zinojau kad vakcijos yra tik farmacijos zaidimo priemone
  3. Tai, kad matau tai kaip neišvengemybę. Reikes laisvesniam keliavimui, darbui.
  4. Aplinka
  5. Jog nereiktų testuotis, ir daugiau galimybių gauna pasiskiepyją
  6. 1. Statistika: daug daugiau zmoniu labai gerai jauciasi po skiepu nei serga. Paziurejus senas statistikas, kai buvo sukurti nauji skiepai (nuo gripo, hepatito ir pan.), taip pat buvo sunkiu reakciju i vakcinas bei mirciu. 2. Informacija apie vakcinas: galima pasirinkti kuria vakcina skiepytis, kai kuriose salyse ar miestuose tiesiog reikia islaukti patogaus momento. 3. Seimos ir draugu rate jau yra nemazai pasiskiepyjusiu ir didzioji dauguma gyvi ir sveiki, po antro skiepo jautesi prastai, lyg gripu sirgtu bet tai tesitese pora dienu. Reziume: pasidomejus, pirmos vakcinos nuo gripo nusinese daugiau gyvybiu nei pirmos vakcinos nuo covid, taigi mano nuomone nera ko panikuoti, geriau pasiskiepyti ir nebijoti del savo gyvybes.
  7. Suvokimas, kad galėsiu aplankyti senelius be sažinėa graužaties.
  8. Vis dar nepakeiciau nuomones del vakcinos
  9. Galimybių pasas, keičia nuomonę.....
  10. Naudos gavimas dėl skiepo (galimybė keliauti), galimybė, kad jei užsikrėsiu, gal lengviau persirgsiu, taip pat, sugalvojau, kad nesiskiepyti yra savanaudiška ir jei nesiskiepinsiu toliau galimai platinsiu baisią ligą, kurią galiu užnešti savo mylimai mamai ar kitiems žmonėms iš labiausiai pažeidžiamų grupių