Vartotojų požiūris į pagal nacionalinę žemės ūkio ir maisto kokybės sistemą pagamintus produktus (NKP) ir kitas maisto produktų ženklinimo sistemas.
KTU Socialinių, humanitarinių ir menų fakulteto tyrėjai bei partneriai VšĮ „Sveikatai palankus” atlieka vartotojų požiūrio į sertifikuotus maisto produktus tyrimą, kuriuo siekiama nustatyti maisto kokybės sertifikavimo ženklų žinomumą bei įvertinti maisto kokybės sertifikavimo vaidmenį vartotojų pasirinkimui.
Kontaktinė informacija:
Doc. dr. Laura Daniusevičiūtė-Brazaitė, KTU Socialinių, humanitarinių ir menų fakultetas. El.paštas: [email protected]
Direktorė Raminta Bogušienė, VšĮ “Sveikatai palankus” El.paštas: [email protected]
Anketa anoniminė. Pažymėkite vieną Jums labiausiai tinkantį atsakymą, jei nenurodyta kitaip. Žymėjimo pavyzdys ×
Dėkojame už Jūsų atsakymus.
Anketos rezultatai yra prieinami tik anketos autoriui