Vartotojų apklausa apie svieste esančias biologiškai aktyvias medžiagas

Gerb.  Respondente,

Esame Lietuvos Sveikatos Mokslų universiteto, Veterinarijos fakulteto, Veterinarinės maisto saugos magistro studentai. Atliekame tyrimą, kurio tikslas - išsiaiškinti vartotojų žinias apie bioaktyvius pieno komponentus įvairiuose sūriuose. Anketa yra anoniminė ir joje gauti duomenys bus naudojami tik tyrimo rezultatams apibendrinti.

 

Anketos rezultatai yra prieinami tik anketos autoriui

Jūsų lytis?

Jūsų amžius?

Jūsų išsilavinimas?

Kuo skiriasi sviestas ir tepus riebalų mišinys?

Ką žinote apie sočiąsias ir nesočiąsias riebalų rūgštis?

Kurios riebalų rūgštys Jūsų manymu yra naudingiausios žmogaus organizmui?

Ką dažniausiai perkate (vartojate) sviestą ar tepų riebalų mišinį?

Kodėl perkate (vartojate) sviestą?

Ar žinote kas yra biologiškai aktyvios medžiagos?

Kokią naudą teikia biologiškai aktyvios medžiagos žmogaus organizmui?

Kokius žinote svieste esančius natūralius biokomponentus?

Iš kur sužinojote apie svieste (ar kituose produktuose) esančias biologiškai aktyvias medžiagas?

Ar Jums pakanka informacijos apie biokomponentus?

Kokiu būdu norėtumėte sužinoti apie produkte esančias biologiškai aktyvias medžiagas?

Ar Jūs pilnai suprantate visą informaciją kurią gamintojas deklaruoja ant produkto etikečių/pakuočių (galiojimo terminą, sudedamąsias dalis, maistingumą ir kt.)?