Tortų Kepyklėlė Vilniuje

Savo nuomuonę galite palikti čia

  1. Vertinu kokybe,skoni-tai svarbiausia,taip pat isvaizda,nemegstu papuostu cukrinem masem.
  2. pilna tu tortu visur, kada reikia nueini ir nusiperki
  3. Perkunkiemyje, pašilaičiuose o ypač šeškinėj nėra jokių kepyklėlių kur būtų galima ateiti pasėdėti ir jaukiai išgerti kavos su pyragėliu- dažniausiai valgyklos stiliaus kelios kėdės ir tiek (manau ir kituose miegamuosiuose rajonuose panašiai). Dar vertėtų pagalvoti ar kepsite tik tortus ar ir kitus kepinius? Nes tik tortus renkamės šventėms, o pvz. bandeles ar pyragėlius perkam kasdieniniam pasilepinimui. Atkreipkit dėmesį kad be kepyklėlių yra daug iš namų dirbančių konditerių pas kurias užsakinėjami tortai. Sėkmės pradedant savo verslą :)
  4. Būtų puiku jei kepiklėlėje būtų veganiškų (be gyvūlinės kilmės produktų:pieno, kiaušinių...) tortų, taip pat be gliuteno. O jei be gliuteno ir vegan kartu, tai būtų įdealu.
  5. Linkiu sekmes bei kantrybes nepasiduoti ☺ svajonės pildosi!
  6. Tikiuosi akcijų ;)
  7. Dirbu maitinino sferoje, ir sis verslas yra labai konkurencingas, ypac daug visu tu mamu kepanciu namuose tortus, pyragus, keksus, jos nemoka nei mokesciu, nei patalpu nuomoja, ir seip labai daug tu kepykleliu, sunku su jom konkuruoti bus, palinkesiu tik sekmes :)
  8. Svarbu, kad tortai būtų tinkami mažiems vaikams ir būtų galima užsisakyti pagal tematiką (makvynas, patruliai, traukinukai, lėktuvai)
  9. Jei norit sukoncentruoti srautą į savo kepyklėlę , turit šalia teikti ir papildomas paslaugas , pjaustyti tortus ir gaminti kava , tortu degustacijos būtinas reikalas , jei siekiat dideliu pirkimų . Interjeras irgi turi būti ne staliukas su kėdem, žmones tortu neina valgyt trumpam , juos valgo norėdami pabendrauti .
  10. Mūsų šeimoje yra negalinčių produktų iš miltų.yra alergija gliutenui.būtų labai gerai kad pas jus atsirastų kuo daugiau produktų iš miltų be gliuteno.Gero verslo