stresas darbe

jusu komentarai pasiulymai apie stresa darbwe

  1. Labiausiai žlugdo, nes nežinom, kur kreiptis, nes vadovė, nors ir laikinai einanti pareigas, rezga įvairias intrigas, norėdama užimti laisvą etatą, iškraipo informaciją, arba ją apriboja. Yra pasitaikę atvejų, kad grasino keletui išmesti iš darbo, nes visos darbuotojos parašė ir pasirašė pageidavimą, kad pareigose liktų konkretus mūsų vertinamas ir pageidaujamas žmogus, - kaip mes drįsome. Aukštesniems viršininkams gerinasi, įtariam, juodindama ir menkindama mūsų darbą, nors mes tikros, kad dirbame nuoširdžiai ir sąžiningai. Blogiausia, kad tas žmogus turi viršininko palaikymą, ir manipuliuoja hierarchija,- kad neturim teisės sprendžiant problemas jos apeiti. Darbovietė profsąjungos neturi (negali turėti). Esant atlyginimų kategorijų pertvarkai, visoms (mūsų darbuotojos - moterys) parašė žemesnę kategoriją (A2), nors didesnė dauguma yra A1. Toks jausmas, lyg bandytų keršyti. Praeityje yra buvę, kad atleido žmones, kurie tikrai buvo geri užsirekomendavę specialistai, ar turintys tris vaikelius ... tiesiog. Ką daryti? Žmonės bijo likti atpirkimo ožiais.
  2. Vadovas turi visapusiškai palaikyti savo darbuotoją. Turi išklausyti, stengtis suprasti, o ne vien ištisai skaityti moralus.
  3. Komandiruotės trukdo kurti asmeninį gyvenimą
  4. OJ oj kiek klaidu
  5. nera ju
  6. komentarus,kaip mazinti stresa darbe turetu pateikti vadovai
  7. nieko neturiu
  8. ne kokie
  9. stresas priklauso nuo nusiteikimo, jai zmogus yra gerai nusiteikes jis mikliai dirba darbus jauciasi padares kazka naudingo ir aklip pavargsta nejaucia streso o kaip tik yra laimingas nes jauciasi nuveikes akzka naudingo. nusiteikite dienai gerai ir streso nebus nes tik tada kada zmlogus blogai nusiteikes mano kad akzko neismoko, ar nepadare, ar negraziai atrodo tokiais atvejais nuolat kam,uoja stresas.
  10. achenaio