sportinio turizmo plėtros galimybes Ignalinos rajone

Kokią sportinio turizmo paslaugos rūšį labiausiai mėgstate?

  1. Jodinejima
  2. na, tikrai puiku kad glmiaa tiek daug sau leisti ir tiek įsigyti.. aš gal geraisiais laikais 50 Lt tam skirdavau.. dėl Elenytės turbūt Jūs teisi.. kam vaikams (ir kam suaugusiems) tie siaubo filmai? jei esi šiaip jau taikus šios žemės gyventojas, ir pyktis ar agresija pasireiškia tik jas aplinkai išprovokavus tikrai, juk neiname (ypač moterys) ir negąsdiname žmonių specialiai.. nors yra žmonių, kurie tai daro inertiškai, nesąmoningai.. dar visai nesenai, viena iš dienos naujienų buvo mirtis (giminaičių, bendradarbių, mieste matytų ir visokių kitokių) va, jis mirė ir žinai nuo?.. o, tai nepaprastai įdomu.. būtina žinoti ir visas smulkmenas.. ir pasakoja nesustodama(s), be laiko nuovokos.. ir privalai klausyti, nes nepagarbu.. neklausyti apie TAI.. štai tokių žmonių dėka gyvuoja siaubo pasakos vaikams.. senjorams mirties tema yra šventas reikalas.. /// turiu tų knygų, kurios iš Mint Vinetu.. su lieknomis moterimis (Būkime gražios.. ar to žymaus trenerio parašyta) bandau ir aš jas paskaitinėti, bet visgi turinys man bent jau morališkai išsisėmęs.. ir kyla pavojus užsibūt praeityje ir kažką pražiopsot . tai tiek. ačiū..
  3. as is vaikystes atemsinu ta pasaka su visom issuktom kojom ir kraujo upem. bet tada as tai suvokiau visai kitaip nei tai suprantu dabar. ir galvoju, kad gal nereikia nieko perrasineti ir keisti, o reikia tiesiog neakcentuoti tu dalyku. Nes man skaite daug vaikysteje, matyt namie buvo visos knygos ka tada isleisdavo leidyklos, ir ten toooookiu pasaku budavo, kad Elenyte tai tik uogos, vadinasi visu tautu senosios pasakos, o ir tos pacios grimu ar anderseno nestilizuotos, neisgrazintos ir nepritauktos link Disnejaus animacijos (pvz. kai visai iskreipiamas Undineles personazas), net ir suaugusiam (o gal butent tik suaugusiam ir tekelia) siurpuliukus per nugara. Kai kapodavo galvas, ispjaudavo liezuvius ir t.t. O zinot kokia man buvo mistiskiausia ir labiausiai jau tokia n kartu reikialinga perskaityti pasaka? Buvo tokia is pasaulio pasaku serijos knyga su tokiu raudonu virseliu ir ten toks skrido virs pilies baltas erelis su karzygiu ant nugaros. Tai toj knygos buvo pasaka apie vampyrus. Nu man ten tokia ji paslaptinga ir mistiska buvo nors dabar ne vienos pilnaties ar kaip ten vadinasi ta vampyru is proto varanti saga, nesu maciusi, bet tada tai buvo kazkas TOOOOOKIO
  4. Nepasikeles šios rankos nemačiau, bet gal Kristijonas turėjo isitorją su šiuo žaidėju, sunku komentuoti. Iš kitos pusės, norint laimėti, turi pasisekti, kaip ir įrodo nugalėtojo pavyzdys. Aišku, jis žaidė neblogai visą laiką, bet kelis kartus buvo tiesiog lucky Lietuvis sorry, tuomet padariau klaidų.. Laikrastukas liko 16 ir laimėjo 320 eurų, o tavęs kažkodėl nepastebėjau, nick'as nelietuviškas, o kaip kritai nemačiau. Anyway, vadinasi, greičiausiai esi geriausiai pasirodęs lietuvis šiame turnyre, sveikinam! Overlay tikrai buvo labai didelis, bet jis buvo kaip papildomas prizas, todėl tikrai motyvavo žaist. O dėl sužaidimo su AA, svarbiausia, kad laimėjai, bet norėdamas išgauti daugiau naudos, galėjai kažką paimprovizuoti. Nors visi prisimenam, kai burbulo stadijoje Kuklis sugebėjo nusimesti KK. Taip kad sunku pasakyti. Visada lengviau patarti, nei sužaisti tam tikrą ranką pačiam.kaimaz aš su QJ žaidžiau iš Button pozicijos, nežinau, ar yra dar geresnė Gaila, kad įvažiavau į setą, bet nieko nepadarysi. QJ toli gražu nėra mano mėgiama korta ir dažniausiai jos neįžaidinėju, nebent esu pozicijoje, kaip kad šį kartą. O kai pagauni aukščiausias dvi poras, dažnai jautiesi favoritu, nors ne visada toks būni. Bet vėlgi nebuvo nei eilės, nei spalvos, todėl vienintelė kombinacija, kuri mane žudė set'as.
  5. vandens sportas
  6. Slidinejima
  7. slidinėjimą
  8. slidinejimas
  9. Kalnų slidinėjimas,dviračiai
  10. snieglente