Spalvos fenomenas reklamoje

Kokių turėtumėte konkrečių komentarų, pastabų, trūkumų bei pageidavimų?

  1. Gavau daug naudingos informacijos, patiko, kad rodė ir nagrinėjo konkrečius pavyzdžius. Tik sėdėjau pasienį ant kėdės, nepatogu buvo atlikti spalvų užduotis.
  2. Dėkoju už įdomią paskaitą
  3. Puikus renginukas. O kas toliau :) ?
  4. Kad Klaipėdoje ir toliau vyktų tokie įdomūs ir kokybiški renginiai
  5. Manau kad viskas pavyko puikiai. Tiems kas liko nesupratę atsakymų į klausimus, ar pamatė kitų nebūtų dalykų, tai turbūt jums neteko ten būti ir vertinat iš nuogirdų ? Na, dar yra ir toks variantas, jog pasitaiko žmonių, kuriems tiesiog neįmanoma įtikt. Tiems kurie ir toliau bandys daryti įdomius renginius, siūlau nekreipti įbambeklius ir pavyduolius dėmesio :)
  6. Siulyciau skirti laiko, jei susirinkusi nedidele auditorija, paanalizuoti asmeninius projektus, kad ir trumpai apzvelgiant, tarkime jei spalvu tematika, norintys parodo savo interneto svetaine, logotipa ar pan, butent sio seminaro metu, po jo valanda galejote skirti, manau daug kas butu dar mielai pasilike, padiskutave, ivertine vieni kitus draugiskoje bendroje atmosferoje.
  7. Gal būt daugiau praktinių užduočių?
  8. Pranešėja nuolat pamesdavo mintį, nebuvo koncentracijos, minčių tęstinumo, gilesnių įžvalgų, paviršutiniškos apžvalgos. Taip pat, neatsakydavo į klausytojų klausimus, t.y. atsakydavo, bet atsakymai visiškai neatitikdavo klausimų prasmės ir lūkesčių.