Socialinės aborto priežastys

Jei atsakymas ir taip, ir ne, argumentuokite, kodėl pasirinkote tokį atsakymą?

  1. Verčia suabejoti mūsų,kaip žmonių teise nutraukti kito gyvybę, tačiau mano nuomonė labai dvipusė. Esu už, nes nemanau, kad susilaukti vaiko netinkamose sąlygose, skurde, ar jo nenorint yra geras sprendimas, tačiau taip pat esu prieš, nes nemanau, kad mes turime teisę spręsti apie tai. Mano nuomonė yra ir taip, ir ne, nes labai sunku įvertinti, ar dar besivystančią ir mąstyti negalinčią gyvybę galima laikyti žmogumi.
  2. Jeigu yra tam tikrai priežastis, kuri svari tada abortas gali būti atliktas, tačiau linkstu link tos nuomonės, kad esu prieš, nes jeigu jau lemta kažkam gimti tai lemta.
  3. Ne, nes nemanau, kad galima atimti gyvybę ir šansą gyventi ir taip, nes jei vaikas augtų asocialioje šeimoje, vargu ar turėtų ateitį, diegiamas vertybės ir finansinį stabilumą.
  4. Esu prieš gyvybės nutraukimą ,nebent tai grėstų nėščiosios gyvybei.
  5. Viskas priklaiso nuo aplinkybių.
  6. Jeigu pastojus nėra galimybės auginti vaiko ir suteikti jam saugią ir gera padėti pasaulyje tai už abortus. Bet prieš tokias moteris kurios juos darosi pastoviai.
  7. Priklauso nuo situacijos
  8. Reikia šviesti apie apsaugos priemones.
  9. Vaikas negali būti svarbiau už metafizinės vertybes, plius dar kur aborto rizika ir to pasekmes. Užmegzta gyvybė juk negali rinkti gyventi ar ne.
  10. Nuo situacijos priklauso. Moteris turi turėti teisę spręsti ką ir kada jai daryti ar nedaryti.