Sektos

Kaip manote kodel zmones nueina i sektas? Kas ten taip juos vilioja? Kokios priezastys?

  1. Dažniausiai į sektas papuola vieniši, nesuprasti, visuomenėje nesugebantys pritapti žmonės. Sekta suteikia klaidingą vaizdą, jog toks asmuo joje yra labai reikalingas, jis "aprūpinamas" dėmesiu ir t.t.
  2. Dėmesys
  3. Noras būti suprastiems, savęs ir savo tikėjimo ieškojimas, noras sieti save su kokia nors bendruomene.
  4. vilioja perdetas demesys, siulomos paslaugos, noras kad kazkas tavimi rupintusi.
  5. myli didelius pimpalus
  6. Psichikos problemu turintys zmones
  7. gauguma sektu naudoja tas pacias tiesas kaip ir katalikai taciau jas aiskina savaip zmogui , kuris gerai nezino labai sunku atskirti; kadangi siuolaikiniam zmogui paskendusiam sekuliariam pasaulyje norisi uzpildyti dvasine tustuma jis iesko to kas jam yra priimtina,daznais ektos tai ir pasiulo: silta baendravima, apsupa demesiu, leidzia pasijusti isskirtiniu pilkoje maseje
  8. Durniai yra
  9. neturi rysio su Kureju.
  10. Nevisi zmones gabus atsirinkti teisingus dalykus, todel yra suklaidinami visokiu mokymu. Kiekvienas turetu pasverti kalbama Zodi su Biblija ir atrasti ar teisingu keliu eina. O traukia daug kas. Gali buti smalsumas, o gali ir ivairios rimtos priezastys, kaip pvz. sielos ligos, kuno ligos, ar dar kitokios problemos. Kita vertus tai yra labai normalu, nes zmogus is prigimties yra Dievo kurinys ir todel iesko bendravimo su savo Kureju, kuris jam gyvybiskai butinas. Juk esame ne tik kuniski, bet ir sieliniai, dvasiniai zmones.