Šeimos medicinos rezidentų apklausa

Jeigu atsakėte, kad "taip", argumentuokite trumpai kodėl.

  1. informacija apie kai kuriuos ciklus, kur ką geriau rinktis. Psichologiška parama, pagalba ir draugiškumas- padaro lengvesnį įsiliejimą į bendruomenę. Mažiau išgąsčio.
  2. Ateini "šviežias" ir nelabai daug žinantis kur, kaip ir kada. Šis susitikimas leido nusiraminti, išgirsti vyresnių patirtį, nuomonę, patarimus.
  3. Buvo atsakyta į daug aktualių klausimų :)))
  4. Pateikė informacijos iš rezidentų pusės, ko galima tikėtis rezidentūros metu ir kur galima kreiptis pagalbos kilus klausimų.
  5. Nes trumpai supažindino su esamų rezidentūros studijų tvarka. Ir labai padrąsino.
  6. sužinojau plačiau apie galimybes išvažiuoti į konferencijas, motyvavo važiuot, visai kitos požiūris pasirodė į mainų programą Anglijoje. Labiausiai džiaugiuosi užmegsta draugyste, dėl ko jaučiuosi drąsesnė.
  7. Labai svarbu yra jausti palaikymą iš vyresnių. Smagu kai yra žmonės, kurie patys siūlosi padėti, informuoja apie bendrą tvarką. Labai jums ačiū, kad savo buvimu griaunat sovietinį palikimą,kur visi išsibarstę kas sau o norite sukurti stiprią, vieningą bendruomenę,kur nebaisu klausti ir kartu tobulėti.
  8. Aptarėme aktualius klausimus, išgirdome patarimų ir sužinojome į ką galime kreiptis iškilus klausimams;)) Ačiū Jums už tai!
  9. Pateikėte info, kurios anksčiau niekas nesakė.
  10. Tik retos rezidentūros kryptys rūpinasi savo jaunesnias kolegomis, tad jūsų parodytas dėmesys, duoti patarimai išties džiugina.:)