Rūkymas daugiabučių balkonuose

Įrašykite, kuri kita problema jums yra aktualiausia daugiabutyje.

  1. Vaikų nepriežiūra - tėvai neisrūpina jų vaikų keliamu triukšmu kiemuose ir bildėjimu (bėgiojimu, šokinėjimu, durų trankymu) butuose ir laiptinėse.
  2. Reikia dažniau išvežiot šiukšlių konteinerius, nes prie jų kaupiasi bomžai, antisanitarija. Rūsyje paliekami tusčios dežes ir nereikalingos statybines medžegos.
  3. Rūsyje esančių bendrų patalpų pasisavinimas, pavertimas privačiu sandėliu
  4. Sunu ismatu nerinkimas. Kadangi pati savo suns surenku ir matant kad kiti nesivargina to daryti yra pikta. Nezinau kaip tai reiktu spresti... bet siaip galetu buti daugiau ismatoms skirtu siukliadezyciu.
  5. netvarkingi saligatviai
  6. Pareigingi žmonės, kurie rūko balkone, nenumes nuorokų, bet kai viršuje iš balkono tau mėto šiukšles ir kilimus dulkina. Tai kas geriau? Lai priima įstatymus visiems dėl visų balkono bėdų.
  7. Rūkymas bendrosiose patalpose ir balkonuose
  8. ank§tu boxu apmokestinimas
  9. Rūkymas laiptinėse, nors ir draudžiama, pagauti sunku.
  10. Bus didesnė bėda jeigu visi pradės rūkyti bute. Geriau susirūpinkit dėl automobilių parkavimo vietų. Taip pat man nepatinka neatsakingi gyvūnų šeimininkai, kurie leidžia šunims šlapintis ant namo sienų ir šaligatvių, bei tie kurie nerenka šunių išmatų aplink namus, prižiūrimas vejas ir pan.