Restorano "HBH" aptarnavimo kokybės vertinimas

      Socialinių mokslų kolegijos "Turizmo ir poilsio" bakalauro studijų programos 3 kurso studentė Aneta Verkovska atlieką tyrimą, kurio tikslas - įvertinti restorano "HBH Vilnius" aptarnavimo kokybę. Mums labai svarbi Jūsų nuomonė. Apklausa - anoniminė. surinkti duomenys bus naudojami rašant bakalauro darbą, taip pat restorano "HBH" klientų aptarnavimo tobulinimui.

      Instrukcija. Prašom atidžiai perskaityti kiekvieną klausimą ir pasirinkti labiausiai Jums tinkantį atsakymo variantą. Labai svarbu, kad į visus klausimus atsakytumėte nuoširdžiai.

Anketos rezultatai yra viešai prieinami

1. Jūsų lytis:

2. Jūsų amžius? (Pažymėkite vieną atsakymą)

3. Jūsų išsilavinimas:

4. Ar dažnai liekate nepatenkintas aptarnavimo kokybe restorane “HBH Vilnius”? (Pažymėkite vieną variantą)

5. Kokie yra, Jūsų nuomone, pagrindiniai klientų aptarnavimo trūkumai restorane „HBH“? (Galite pažymėti kelis variantus)

6. Ką Jūsų manymu būtu galima pakeisti, norint pagerinti aptarnavimo lygį restorane „HBH“? (Galite pažymėti kelis variantus)

7. Kokiu tikslu lankotės restorane „HBH“? (Galite pažymėti kelis variantus)

8. Įvertinkite objektyvius kliento aptarnavimo kokybę lemiančius veiksnius pagal svarbą: 1 - nesvarbu, 2 - nelabai svarbu, 3 - svarbu, 4 - labai svarbu, 5 - ypatingai svarbu

Nesvarbu
Nelabai svarbu
Svarbu
Labai svarbu
Ypatingai svarbu
Aptarnavimo kultūra (personalo išvaizda, interjeras/eksterjeras, tvarka, mandagumas, dėmesingumas)
Darbuotojų kvalifikacija (patirtis, kvalifikacijos kėlimo apmokymai, dalyvavimas seminaruose ir pan.)
Klientų poreikių bei lūkesčių išsiaiškinimas ir pasiūlymo pateikimas.
Reagavimas į klientą (darbuotojų noras skubiai aptarnauti klientą)
Komunikabilumas (gebėjimas bendrauti įvairiomis kalbomis, įžvelgti klientų norus ir lūkesčius, supažindinimas su įmonės teikiamomis paslaugomis, problemų sprendimas ir pan.)

9. Įvertinkite subjektyvius kliento aptarnavimo kokybę lemiančius veiksnius pagal svarbą: 1 - nesvarbu, 2 - nelabai svarbu, 3 - svarbu, 4 - labai svarbu, 5 - ypatingai svarbu.

Nesvarbu
Nelabai svarbu
Svarbu
Labai svarbu
Ypatingai svarbu
Kliento simpatija personalui
Kliento pasitikėjimas darbuotojais bei įmone
Pagarba ir sąžiningumas klientui siūlant paslaugas
Maloni atmosfera paslaugų teikimo metu
Personalo dėmesys ir rūpestis kliento gerove
Darbuotojo asmeninės savybės
Darbuotojo profesionalumas
Darbuotojų atlyginimo dydis
Didelė darbuotojų kaita
Ribotos karjeros galimybės

10. Įvertinkite personalo savybes, jūsų nuomone svarbiausias dirbant aptarnavimo srityje: 1 - nereikalingos, 2 - mažai reikalingos, 3 - reikalingos, 4 - labiau reikalingos, 5 - ypatingai reikalingos.

Nereikalingos
Mažai reikalingos
Reikalingos
Labai reikalingos
Ypatingai reikalingos
Pareigingumas
Atsakingumas
Gebėjimas dirbti grupėje / komandoje
Punktualumas
Dėmesys klientui
Noras tobulėti, mokytis
Komunikabilumas, užsienio kalbų mokėjimas
Žinios, kompetencijos

11. Pasirinktie kompetencijas pagal svarbą, jūsų nuomone reikalingas restorano darbuotojui: 1 - nesvarbios, 2 - mažai svarbios, 3 - svarbios, 4 - labai svarbios, 5 - ypatingai svarbios.

Nesvarbios
Mažai svarbios
Svarbios
Labai svarbios
Ypatingai svarbios
Atsakomybės jausmas
Atidumas ir dėmesys
Užsienio kalbų mokėjimas
Punktualumas
Organizuotumas
Savikontrolė
Humoro jausmas
Išsilavinimas, vidinė kultūra
Mokėjimas spręsti konfliktines situacijas

12. Ar planuojate kitą kartą apsilankyti restorane „HBHVilnius“?

13. Ar rekomenduotumėte šį restoraną kitiems?