Pajem viedaru dedi i petelne pakepi untberi zolieliu ka buto skalsiau i lapnuoji kap kuoks bomzos
Ankščiau dažniau pusryčiams valgydavau tokį mišinį; 4 šaukštai sausų pusryčių užplikydavau karštu vandeniu dar įdėdavau 3 mažus šaukštelius kapučino ir palikdavau 15 min, kad pritrauktų. Mišinys susideda iš sausų avižinių dribsnių, džiovintų vaisių ir riešutų.Po 15 min kai jau pritraukia įpildavau pieno ir viską išmaišius valgydavau. Man sotumo užtekdavo iki pietų ir lengvai jausdavausi
Ant rupios ruginės duonos (aš labiausiai mėgstu iš ūkininkų turgelio ruginę su kanapių sėklomis arba "Tėvo" duoną) užtepti varškės, pabarstyti maltais pipirais, uždėti riekeles tamsiai žalios spalvos pomidoro. Gėrimas - suplakti bananą su pienu ir puse stiklinės avižinių dribsnių (arba galima į kokteilį įberti avižų sėlenų arba linųbsėmenų) - labai skanu ir sveika :)