Pusryčiai Lietuvoje? Kokie tradiciniai lietuvio pusryčiai?

Ką dažniausiai valgot pusryčiams? Jūsų pusryčiai - kokie jie?

  1. 2 Kiaušiniai,juoda duona,daržovės
  2. Kiaušiniai
  3. sumuštiniai
  4. Kiaušiniai, avižinė košė
  5. Vedarai
  6. Kava arba arbata. Duona su sūriu arba kiaušinis keptas-virtas, duona su dešra, kartais uogienė, varškė taip pat kartais.
  7. Avižinė košė su vaisiais darbo dienomis, kiaušinienė/blynai/avokado toast savaitgaliais.
  8. Sumuštinis su avokadu ir puodelis kavos
  9. Dažniausiai valgau košes: avižines, miežines, 5 rūšių dribsnių; taip pat sumuštinius su dešra arba sūriu (fermentiniu arba varškės) arba varške ir pomidorais. Kartais ant sumuštinio dedu agurką arba žalią cukiniją. Taip pat pusryčiams verdu/kepu kiaušinius arba kiaušinienę su svogūnais, pomidorais ir fermentiniu sūriu. Vasarą mėgstu avižinius dribsnius "miusli" su pienu, riešutais (kartais medumi) arba susiplakti bananų, pieno ir avižinių dribsnių kokteilį. Po pusryčių, po kokių 20min geriu kavą su pienu arba arbatą.
  10. arbata, sumuštiniai, arba salotos